Κρατήστε τον κουβά στο live στοίχημα άδειο

Κρατήστε τον κουβά στο live στοίχημα άδειο

Κρατήστε τον κουβά στο live στοίχημα άδειο-1

Κρατήστε τον κουβά στο live στοίχημα άδειο

Μπορεί το live στοίχημα και η εγγραφή στις στοιχηματικές εταιρείες να είναι πιο συμφέρουσα επιλογή για εμάς που θέλουμε να παίζουμε στοίχημα όμως δεν είναι πάντα όλα στρωμένα με ροδοπέταλα. Σκεφτείτε πως όπως κι εσείς επιθυμείτε να κερδίζετε με τα χρήματα που επενδύετε έτσι και οι εταιρείες που βρίσκονται πίσω από τις σελίδες στοιχηματισμού όπως και το κουπόνι στοιχήματος θέλουν να βγούνε κερδισμένοι. Προφανώς αυτές οι επιθυμίες είναι αλληλοσυγκρουόμενες.

Όσο λοιπόν εσείς χάνετε χρήματα μέσα στον κουβά τόσο αυτοί κερδίζουν. Για πάμε όμως να δούμε πως μπορούν αυτές οι απώλειες να μειωθούν ώστε να μπορέσετε να είστε μακροπρόθεσμα εσείς ο μεγάλος νικητής.

Ποιες είναι οι επιλογές μας που μας οδηγούν στον κουβά;

Ο κυριότερος λόγος που τα χρήματα που παίζουμε στον κουβά είμαστε εμείς και οι επιλογές που κάνουμε. Σκεφτήκατε ποτέ γιατί οι αποκαλούμενοι επαγγελματίες παίχτες δεν χάνουν αλλά κερδίζουν; Σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει επειδή οι στοιχηματικές εταιρείες τους συμπαθούν πάρα πολύ! Για να δούμε όμως οι αρνητικές κινήσεις που κάνουμε και μας οδηγούν σε ένα σερί από ήττες:

  1. Η υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση. Το στοίχημα δεν είναι παιχνίδι τύχης για να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λαγοπόδαρο που σου έδωσε η φίλη σου. Αν λοιπόν έχεις κερδίσει κάποιες φορές αυτό δεν σημαίνει πως θα κερδίζεις πάντα οπότε καλύτερα να ηρεμήσεις και να συμμαζευτείς.
  2. Η προσήλωση σε κάποια ομάδα. Αν ποντάρεις στην ομάδα σου επειδή είναι η ομάδα σου και θέλεις να νικήσεις τότε μην σου φανεί περίεργο αν χάσεις! Άλλο η υποστήριξη μιας ομάδας και άλλο το στοίχημα my friend.
  3. Αδιάκοπη προσπάθεια για νίκη. Αν εμμένεις στο online στοίχημα προκειμένου να παίξεις και να ξαναπαίξεις μέχρι να αναπληρώσεις το ποσό που έχεις χάσει τότε μάλλον πιο πολύ πιθανόν είναι να βγεις χαμένος παρά κερδισμένος.

Γίνετε νικητές και αφήστε τον κουβά των στοιχηματικών εταιρειών άδειο

Το πιο σημαντικό εάν θέλετε να ασχοληθείτε με το online στοίχημα και να έχετε την τσέπη σας γεμάτη και τον κουβά άδειο, είναι να μένετε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις. Ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρετε αυτό είναι να κάνετε  εγγραφή στο newsletter της σελίδας με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto.

Επίσης για να είστε πάντα μπροστά σε όλες τις εξελίξεις μπορείτε να ακολουθήσετε ακολουθήστε τους blogger και τους Tipsters, να συζητήστε στο forum αλλά και να διαβάστε τον οδηγό στοιχήματος.

Δείτε περισσότερα για το στοίχημα και το live στοίχημα:

One thought on “Κρατήστε τον κουβά στο live στοίχημα άδειο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.