Κωνσταντίνου: Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μην καταρρεύσει οικονομικά

Κωνσταντίνου: Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να μην καταρρεύσει οικονομικά

CEB2CEB1CF83CEAFCEBBCEB7CF82 CEBACF89CEBDCF83CF84CEB1CEBDCF84CEAFCEBDCEBFCF85

Την τρομερά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και τον αγώνα που δίνει ο σύλλογος να κρατηθεί όρθιος επανέλαβε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αναφορικά με την υπόθεση του Βέμερ.

Ο Γερμανός μπακ που πρόσφερε σε μηδαμινό βαθμό στο «τριφύλλι» απαιτεί τις 509.638,5 ευρώ που του οφείλονται και οι «πράσινοι» κάνουν προσπάθεια ώστε να προκύψει ένας διακανονισμός που δεν θα σφίγγει ακόμα περισσότερο τη θηλειά στο λαιμό του κλαμπ…

Όπως αναφέρει η «LiveSport», στην αίτησή του προς το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Βέμερ, ο νυν πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Κωνσταντίνου, ανέφερε πως: «Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί ν’ αποφύγει την οικονομική κατάρρευση».

Για το λόγο αυτό, επανέφερε τις διατάξεις του Μνημονίου Κατανόησης ανάμεσα σε SuperLeague και ΠΣΑΠ, όπως επικυρώθηκε από την ΕΠΟ τον Φλεβάρη του 2013 και βάσει του οποίου, αν μία ΠΑΕ είχε οφειλές σε έναν ποδοσφαιριστή που ξεπερνούσαν τις 300.001 ευρώ, τότε μπορούσε να προχωρήσει σε εξόφληση με 45 δόσεις. Το Μνημόνιο αυτό μπορεί πλέον να εφαρμοστεί μονάχα με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, αφού δεν ισχύει πλέον…

Παράλληλα, οι «πράσινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν και το χαρτί της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που έχουν υπογράψει η Λίγκα και η Ένωση επαγγελματικού ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής με τον ΠΣΑΠ, όπου γίνεται αναφορά σε αποπληρωμή με 10 ή 20 δόσεις, για χρέη προς ποδοσφαιριστές, τα οποία ξεπερνούν τις 100.001 ευρώ.

Στην αίτηση για την υπόθεση του Βέμερ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προτείνει:

1) Να ρυθμιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους όρους του Μνημονίου και να διαταχθεί η καταβολή του συνολικού ποσού των 509 χιλ. ευρώ σε 45 μηνιαίες δόσεις.

2) Να ρυθμιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους όρους της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και να διαταχθεί η καταβολή του συνολικού ποσού των 509 χιλ. ευρώ σε 20 μηνιαίες δόσεις.

3) Να ρυθμιστεί η οφειλή σύμφωνα με τους όρους της ΣΣΕ και να διαταχθεί η καταβολή του συνολικού ποσού σε 10 μηνιαίες δόσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.