Κωδικοί ασφαλείας σε στοιχηματική εταιρεία: Πως να τους δημιουργήσετε

Κωδικοί ασφαλείας σε στοιχηματική εταιρεία: Πως να τους δημιουργήσετε

kodiki-asfalias-se-stichimatiki-eteria-pos-na-tous-dimiourgisete-10

Κωδικοί ασφαλείας σε στοιχηματική εταιρεία: Πως να τους δημιουργήσετε

Έφτασε η ώρα κι εσύ να κάνεις την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία αλλά φοβάσαι. Μπορεί να είσαι αρκετά εξοικειωμένος με την χρήση του internet αλλά και με τις νέες τεχνολογικές συσκευές που έχεις στην κατοχή σου όπως είναι τα smartphones, tablet, laptop και pc, παρόλα αυτά όμως φοβάσαι να κάνεις μια απλή εγγραφή! Γιατί; Θα σου πω εγώ! Φοβάσαι να κάνεις κάποια συναλλαγή μέσα από το internet, μπορεί να είσαι εντάξει με τις τράπεζες αλλά με το στοίχημα αισθάνεσαι ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Έχοντας δεχτεί μηνύματα από αρκετούς που σκέφτονται με αυτό τον ίδιο τρόπο όπως και εσύ μπορώ να σου πω ότι έχω πει και σε κατ ιδίαν συζητήσεις με φίλους μου οι οποίοι είχανε τις ίδιες τις ανησυχίες. Εγώ θα σου απαντήσω εμπειρικά από την προσωπική αλλά και επαγγελματική μου δράση και θα σε συμβουλεύσω για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου.

Κάτσε λοιπόν αναπαυτικά στην καρέκλα σου και πάμε να δούμε με ποιον τρόπο θα είσαι απόλυτα ασφαλής.

Γιατί πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο antivirus

Αν έχετε ήδη κάποιο λογισμικό antivirus που τρέχει στον υπολογιστή σας τότε σίγουρα ήδη γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι. Εσείς που δεν έχετε εγκαταστήσει κάποιο θα πρέπει να το κάνετε άμεσα ειδικά εάν χρησιμοποιείτε το internet σε καθημερινή βάση και κάνετε οικονομικές συναλλαγές μέσω αυτού.

Θα μου πείτε τι σχέση έχει το antivirus με την δημιουργία των κωδικών πρόσβασης σε στοιχηματική εταιρεία. Μωρέ έχει και παραέχει καθώς οι περισσότερες των περιπτώσεων στις οποίες ο λογαριασμός κάποιου παίχτη πέφτει θύμα hacking οφείλονται σε αμέλεια του ίδιου του παίχτη και όχι της στοιχηματικής εταιρείας. 

Αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα πράγματά μας είναι δυνατόν και να τα χάσουμε κάποια στιγμή ή να μας τα κλέψουν, έτσι δεν είναι;

Πολυπλοκότητα και σύνθεση κωδικών ασφαλείας σε στοιχηματικές εταιρείες

Όσο πιο πολύπλοκος είναι ο κωδικός σου τόσο πιο εύκολο είναι να σπάσει και το αντίστροφο. Για παράδειγμα εάν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις έναν κωδικό που θα θυμάσαι εύκολα π.χ. τον αριθμό του τηλεφώνου σου, τα γενέθλιά σου ή το κλασικό 1-2-3-4-5 τότε δεν χρειάζεται hacker για να τον σπάσει καθώς μπορεί να τον μαντέψει ο οποιοσδήποτε.

Θα ήταν λοιπόν πολύ συνετό από μέρους σου να είναι πολύπλοκοι, μεγάλοι και δύσκολο στο να τους εντοπίσει κάποιος:

  1. Μην σταματάτε να εισάγετε στοιχεία μέχρι η ιστοσελίδα στην οποία εγγράφεστε σας πει ότι ο κωδικός είναι δυνατός.
  2. Χρησιμοποιήσετε αλφαριθμητικά όπως αριθμούς, πεζά και κεφαλαία γράμματα αλλά και διάφορους χαρακτήρες όπως } [ # $ % &.
  3. Αποθηκεύστε τους κωδικούς σε έναν σκληρό δίσκο τον οποίο καλό είναι να μην έχετε συνεχώς συνδεδεμένο με το υπόλοιπο δίκτυο.

Μείνετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στο στοίχημα

Το πιο σημαντικό εάν θέλετε να ασχοληθείτε με το online στοίχημα είναι να μένετε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις εξελίξεις. Ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρετε αυτό είναι να κάνετε  εγγραφή στο newsletter της σελίδας με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto.

Επίσης για να είστε πάντα μπροστά σε όλες τις εξελίξεις μπορείτε να ακολουθήσετε ακολουθήστε τους blogger και τους Tipsters, να συζητήστε στο forum αλλά και να διαβάστε τον οδηγό στοιχήματος.

Μάθετε περισσότερες συμβουλές για τις στοιχηματικές εταιρείες και το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.