Κανόνες στο στοίχημα, τι πρέπει να προσέχουμε όταν παίζουμε στοίχημα;

Κανόνες στο στοίχημα, τι πρέπει να προσέχουμε όταν παίζουμε στοίχημα;

kanones-stoixima-ti-prepei-prosexoyme-otan-paizoyme-stoixima-1

Κανόνες στο στοίχημα, τι πρέπει να προσέχουμε όταν παίζουμε στοίχημα;

Ένας μεγάλος αριθμός ατόμων, στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως, ασχολούνται με το στοίχημα και με τα πονταρίσματα. Πόσοι όμως είναι αυτοί που μακροχρόνια είναι κερδισμένοι; Για πιο λόγο υπάρχει αυτός ο μεγάλος αριθμός παιχτών που εμμένει στο να χάνει στην πλειοψηφία των πονταρισμάτων του;

Αν θέλετε να μην ανήκετε στην κατηγορία αυτών που χάνουν αλλά στην κατηγορία αυτών που κερδίζουν ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι για να ακολουθήσετε την τακτική αυτών που έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν και κάποιο εισόδημα από τα πονταρίσματα τους.

Εμείς μαζέψαμε κάποιους βασικούς κανόνες που καλό θα ήταν να ακολουθείς όταν παίζεις κάποιο κουπόνι οπαπ. Για να τους δούμε λοιπόν.

Άσε μακριά τα έντονα συναισθήματα

Δεν θα πρέπει να αφήνεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν είτε πρόκειται για χαρά είτε για λύπη. Εννοείται πως θα χαρείς αν κερδίσεις σε κάποιο κουπόνι στοιχήματος και αντίστοιχα θα στραβώσεις άμα χάσεις. Άνθρωπος είσαι και είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά δεν χρειάζεται να κάνεις και σαν τρελός και να παρασύρεσαι.

Παίξε στοίχημα και be cool

Το άγχος είναι πάρα πολύ κακός σύντροφος σε ότι κι αν επιλέξεις να κάνεις. Αν λοιπόν είσαι πάρα πολύ αγχωμένος τότε οι πιθανότητες τείνουν ως προς το να χάσεις ένα στοίχημα γιατί προφανώς όταν θα παίξεις δεν θα έχεις καθαρό το μυαλό σου και δεν θα μπορέσεις να είσαι αντικειμενικός.

Μην ποντάρεις παραπάνω από όσα χρήματα μπορείς

Όσο σίγουρο κι αν θεωρείς πως είναι το ποντάρισμα σου παίξε υπεύθυνα και όχι παρορμητικά. Δεν είναι δυνατόν να δανειστείς, πέραν του κεφαλαίου που διαθέτεις, προκειμένου να ποντάρεις γιατί έτσι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις περισσότερα.

Μην ξεχνάς φίλε μου ότι όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η παροιμία.

Διάβασε καλά

Αν δεν μπορείς να ασχοληθείς πολύ τότε καλύτερα να επιλέξεις έναν μικρό αριθμό πρωταθλημάτων ώστε να έχεις χρόνο να τα παρακολουθήσεις εξολοκλήρου. Έτσι θα μπορείς να συμβουλεύεσαι τους Tipsters, τους blogger στοιχήματος, ή και άλλους παίχτες σαν εσένα που συνηθίζουν να ανταλλάσσουν απόψεις στα forum στοιχήματος.

Οι κανόνες είναι για τους ανθρώπους και αν ακολουθηθούν σωστά μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν. Το site με προγνωστικά στοιχήματος infobeto σας παρέχει τη δυνατότητα να μαθαίνετε τα πάντα γύρω από το στοίχημα κάνοντας εγγραφή στο newsletter.

Μάθετε περισσότερα για το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *