Η προεργασία για προπονητή και το χρονικό πλάνο του Πλατανιά

Η προεργασία για προπονητή και το χρονικό πλάνο του Πλατανιά

1665361

Στον Πλατανιά έχουν κάνει προεργασία για το θέμα του επόμενου προπονητή και στο χρονοδιάγραμμά τους μπορεί να έχουν τον αντί-Παράσχο έως την προσεχή Δευτέρα ή την Τρίτη.

Από την ελληνική αγορά στην πρώτη γραμμή παραμένουν οι Άκης Μάντζιος, Δέλλας και Γεωργιάδης. Αουτσάιντερ είναι οι Τσιώλης και Ελευθερόπουλος, την στιγμή που όμως έχουν γίνει και επαφές με το εξωτερικό για περιπτώσεις από Ισπανία, Τσεχία, Πολωνία και Πορτογαλία, όπως σας έχουμε τονίσει ξανά. Έχουν ξεχωρίσει και δεδομένα δύο περιπτώσεις από την Ευρώπη ενώ δεν προκύπτει το οικονομικό να είναι πρόβλημα.

Το πρωί της Κυριακής θα υπάρξει μία τελική κουβέντα για το ζήτημα του επόμενου κόουτς και το χρονικό πλάνο είναι να καταβληθεί προσπάθεια ώστε την Δευτέρα ή την Τρίτη να κλείσει ο αντί-Παράσχος και να πιάσει δουλειά στον Πλατανιά. Βέβαια οι Χανιώτες για να κλείσουν τον επόμενο θέλουν να είναι σίγουροι πως θα είναι ο κόουτς που θα τους ταιριάξει και που θα τους βοηθήσει για τα καλά στην προσπάθεια επίτευξης της παραμονής τους, στόχος που έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολος.

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *