Η Ooredoo περιφερειακός χορηγός της FIFA για Κατάρ 2022 και Arab Cup 2021

Η Ooredoo περιφερειακός χορηγός της FIFA για Κατάρ 2022 και Arab Cup 2021


Ο πάροχος τηλεπικοινωνιών του Κατάρ, Ooredoo, έλαβε από τη FIFA περιφερειακή χορηγία για να είναι ο επίσημος τηλεπικοινωνιακός φορέας Μέσης Ανατολής και Αφρικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (2022) και το Αραβικό Κύπελλο (Κατάρ 2021), που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο.

Η Ooredoo ήταν επίσης εθνικός υποστηρικτής των διοργανώσεων το 2019 και το 2020 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που επίσης διεξήχθη στο Κατάρ.

Το Αραβικό Κύπελλο, με τη συμμετοχή 16 ομάδων, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ως Αραβικό Μουντιάλ, προτού η FIFA αλλάξει την επωνυμία και μετατρέψει την εναρκτήρια διοργάνωση σε δοκιμαστική (check occasion) για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου, αντικατοπτρίζοντας τις ημερομηνίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022, από 21 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου.

Η FIFA έχει υπογράψει με τις Budweiser, McDonalds και VIVO ως χορηγούς για το Arab Cup. Αυτές οι εταιρείες είναι επίσης χορηγοί εκδηλώσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, μαζί με την Hisense και τον κινέζικο διανομέα γαλακτοκομικών προϊόντων Mengnui.

Η  Ooredoo δεν θα έχει το ίδιο καθεστώς, πάντως, καθώς είναι περιφερειακός και όχι παγκόσμιος χορηγός εκδηλώσεων ή ένας από τους κύριους συνεργάτες της FIFA, που είναι η Adidas, η Coca-Cola, η Hyundai, η Wanda, η Qatar Airways και η VISA.

Η Ooredoo παρέχει υπηρεσίες κινητού, σταθερού και ευρυζωνικού διαδικτύου σε εγχώριους καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Ο σεΐχης Νάσερ μπιν Χαμάντ μπιν Νάσερ Αλ Τανί, Chief Commercial Officer στην Ooredoo, δήλωσε:

«Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Κατάρ τους επόμενους δύο μήνες και το 2022, καθώς η χώρα μας προωθείται στην παγκόσμια αθλητική σκηνή. Αυτή είναι μια ευκαιρία για την Ooredoo να εδραιώσει την ηγετική μας θέση στην καινοτομία και τις τηλεπικοινωνίες, να προωθήσει τη χώρα μας ως σημαντικό αθλητικό κόμβο και να γιορτάσει το ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο».

Τονίζοντας τη σχέση της FIFA με την Ooredoo, ο Νικ Μπράουν, διευθυντής εμπορικών εσόδων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, υπογράμμισε:

«Είμαστε χαρούμενοι που η Ooredoo επέστρεψε, αυτή τη φορά ως τοπικός υποστηρικτής,γι΄ αυτά τα δύο καταπληκτικά τουρνουά στο Κατάρ. Με την Ooredoo στο πλευρό μας, ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε αξέχαστες εκδηλώσεις που θα συνδέσουν τους οπαδούς του όμορφου παιχνιδιού στο Κατάρ και σε όλο τον κόσμο».

Να σημειωθεί πάντως ότι λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της χορηγίας δεν δόθηκαν.

 

Source url

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.