Η Λιόν διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με Λίβερπουλ για Φεκίρ

Η Λιόν διέκοψε τις διαπραγματεύσεις με Λίβερπουλ για Φεκίρ

16
Η μεταγραφή του Ναμπίλ Φεκίρ στη Λίβερπουλ “ναυάγησε” οριστικά, καθώς η Λιόν εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως διακόπτει τις διαπραγματεύσεις με τους “κόκκινους”, δίχως να προχωρά σε περαιτέρω λεπτομέρειες.
Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποτελούσε έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, είχε περάσει με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και περίμενε τις τελικές συζητήσεις των δύο συλλόγων, οι οποίες όμως δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

“Η Λιόν ενημερώνει πως οι διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ και τον Ναμπίλ Φεκίρ για τη μεταγραφή του αρχηγού της Λιόν δεν έφεραν αποτέλεσμα, με συνέπεια η Λιόν να αποφασίσει να βάλει τέλος στις διαπραγματεύσεις απόψε στις 20:00.

Παρότι η Λίβερπουλ αποτελούσε προτεραιότητα για μία πιθανή μεταγραφή του Ναμπίλ (υπό την επιφύλαξη πως δεν θα έρθουν άλλες προτάσεις που συνάδουν με το συμφέρον του Ναμπίλ και της Λιόν από άλλους φιλόδοξους συλλόγους), η Λιόν είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον αρχηγό και για τη σεζόν 2018/19, η οποία θα βρει το σύλλογο στους ομίλους του Champions League”, αναφέρει η ανακοίνωση των “λιονέ”.

Photo Credits: AP Photo/David Vincent

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.