Η ΑΕΚ έδειξε πολύ μεγάλο χαρακτήρα

Η ΑΕΚ έδειξε πολύ μεγάλο χαρακτήρα


Ο Ματίας Αλμέιδα δεν είχε παράπονο από τους ποδοσφαιριστές του στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», το αντίθετο.

Όπως υπογράμμισε όμως στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να τελειώνουν καλύτερα τις φάσεις που δημιουργούν.

Επίσης, το ίδιο ιπποτικά με τον Μίτσελ εστίασε στην αξία της αντίπαλης ομάδας και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της.

Αναλυτικά, ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε και απάντησε για:

Τις χαμένες ευκαιρίες και τις απουσίες: «Σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος είμαι χαρούμενος. Εμάς δεν μας γνώριζαν ως επιτελείο και υπήρξαν αμφιβολίες όμως η δουλειά που έχουμε κάνει φαίνεται. Πάντα κοιτάμε το τι μπορεί να βελτιωθεί. Πρέπει να το πιστεύουμε και να τελειώνουμε πιο καλά τις φάσεις.

Νιώθω ευγνώμων για κάθε παίκτη και την ομάδα, γιατί τα δίνουν όλα. Είναι μία “καλή” ανησυχία που δεν τελειώνουμε τις φάσεις. Το πρόβλημα θα ήταν εάν δεν φτιάχναμε φάσεις. Δεν είχαμε σήμερα πρακτικά αλλαγές για την επίθεση έχοντας έξω τους Τσούμπερ κι Ελίασον, δύο σημαντικούς παίκτες. Ελπίζουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος να είναι όλοι διαθέσιμοι και ανταγωνιστικοί».

Το ποιο θεωρεί δίκαιο σκορ και εάν τον στενοχωρεί η δεύτερη θέση: «Προτιμώ να είμαι 2ος από 3ος. Ποτέ δεν έχει βγει από το στόμα μου πως η ΑΕΚ είναι η πιο καλή ομάδα. Ο καλύτερος είναι αυτός που είναι στην πρώτη θέση. Το τι θα έπρεπε να βελτιώσουμε και είναι τα τελειώματα σίγουρα εάν είχαμε βελτιωθεί θα απαντούσαμε αλλιώς γιατί θα είχαμε νικήσει. Δεν μιλάω με το εάν. Μου μένει η απόδοση. Είναι μία απόδοση μίας ομάδας που είχε παίξει Champions League, με μία ομάδα που δεν έπαιζε Ευρώπη».

Την ομάδα του: «Η ΑΕΚ έδειξε έναν πολύ μεγάλο χαρακτήρα, ένα στιλ παιχνιδιού που μπορεί να αρέσει και μπορεί και όχι και κάθε παίκτης νιώθει τη φανέλα. Είχαμε παραπάνω κατοχή από τον αντίπαλο. Πιστεύω πως πιέσαμε παραπάνω τον αντίπαλο. Πιστεύω πως είχαμε πιο ξεκάθαρες φάσεις από τον αντίπαλο στην έδρα του. Οπότε είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση. Θα μου άρεσε να είχα νικήσει. Για να συμφωνήσω για το ότι οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο εάν ξαναδώ το παιχνίδι».

Τον αντίπαλο: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και με την ποιότητα των παικτών του δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις. Νομίζω πως ήμασταν πολύ προσεκτικοί στον κάθε παίκτη. Ξεχωρίζω το ωραίο θέαμα».

Το αν ο Άμραμπατ θα έπρεπε να αποβληθεί: «Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν πήρε κάρτα το Νο 33 αλλά θεωρώ ότι ο διαιτητής πήγε καλά. Δεν ξέρω για τη φάση. Ναι, αυτό που λέτε θα μπορούσε να είχε συμβεί με το Νο 33 που έκανε έξι φάουλ στο α’ μέρος και δεν πήρε κάρτες. Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως ο διαιτητής πήγε καλά. Έδειξε προσωπικότητα και πήγε καλά. Όταν κάποιος σφυρίζει καλά πρέπει να το αναφέρουμε».Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.