Γιατί οι στοιχηματικές εταιρείες δουλεύουν μηδέν γκανιότα!

Γιατί οι στοιχηματικές εταιρείες δουλεύουν μηδέν γκανιότα!

gynaika-agonas-stoixima

Γιατί οι στοιχηματικές εταιρείες δουλεύουν μηδέν γκανιότα!

Όλοι όσοι παίζουν στοίχημα θα έχουν ακούσει τον όρο γκανιότα και γνωρίζουν πως είναι προμήθεια που παίρνει η κάθε στοιχηματική εταιρεία για κάθε αγώνα. Στην ουσία αποτελεί το κέρδος της εταιρείας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα. Διαβάστε παρακάτω γιατί είναι τόσο σημαντική η γκανιότα στα προγνωστικά στοιχήματος και ποιες εταιρείες δουλεύουν με μηδέν γκανιότα.

Γιατί είναι σημαντική η γκανιότα

Οι στοιχηματικές εταιρείες προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερους παίκτες – πελάτες και κατά συνέπεια μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά, έχουν όλο και περισσότερους αγώνες με μηδέν γκανιότα. Ως γνωστόν μια εταιρεία στοιχήματος με μηδέν γκανιότα στους αγώνες έχει μηδενικό κέρδος και έτσι δίνει το δικαίωμα στους πελάτες της να διεκδικήσουν αυξημένα ποσά.

Καταλαβαίνουμε πως όσο μεγαλύτερη είναι η γκανιότα σε έναν αγώνα στοιχήματος τόσο μεγαλύτερο είναι το κέρδος της στοιχηματικής εταιρείας αλλά και το κέρδος των παικτών είναι σαφώς μικρότερο. Γι’ αυτό οι παίκτες  προτιμούν να παίζουν στοίχημα με αγώνες που έχουν μηδέν γκανιότα αφού έχουν παραπάνω κέρδη.

Εταιρείες στοιχήματος που δουλεύουν με μηδέν γκανιότα

Μία εταιρεία στοιχήματος άρχισε να προωθεί αυτή την κίνηση και σιγά σιγά και άλλες στοιχηματικές εταιρείες ακολούθησαν τα βήματα της. Ο λόγος για την εταιρεία stoiximan.gr και ακολούθησαν και άλλες φυσικά για να προσελκύσουν περισσότερους παίκτες.

Όλες οι στοιχηματικές εταιρείες με το online στοίχημα προσφέρουν πολύ καλές αποδόσεις και σίγουρα θέλουν να είναι πρώτες στις προτιμήσεις γιατί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες είναι μεγάλος. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν προσφέρουν πολύ περισσότερους αγώνες με μηδέν γκανιότα για να εξασφαλίσουν την προτίμηση από τους παίκτες που παίζουν στοίχημα.

Σημαντικοί αγώνες ποδοσφαίρου τώρα τελευταία με 0% γκανιότα, προς έκπληξη όλων, ήταν τα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι με  Λίβερπουλ και Παναθηναϊκός Ολυμπιακός.

Δείτε περισσότερα για στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.