Γιατί να παίξετε on-line στοίχημα;

Γιατί να παίξετε on-line στοίχημα;

gynaikes-agonas-pame-stoixima

Γιατί να παίξετε on-line στοίχημα;

Καταρχήν πρέπει να γνωρίζουμε πως το on-line στοίχημα είναι το μέλλον του στοιχήματος. Επειδή είναι κατεξοχήν ανδρικό χόμπι, οι πιο πολλοί άντρες το προτιμούν από το να πηγαίνουν στο πρακτορείο. Παρατηρούμε βέβαια πως η γενιά των νέων ανθρώπων έχει μια ιδιαίτερη κλίση στον ιντερνετικό στοίχημα αφού βολεύει πολύ περισσότερο να παίζουν στοίχημα on-line. Πάμε να δούμε γιατί να προτιμήσετε να παίξετε οn-line στοίχημα.

Σίγουρα είναι πιο βολικό από το να πηγαίνετε σε πρακτορείο

Ποιος δεν θέλει να παίζει στοίχημα από το σπίτι ενώ είναι αραχτός με το κινητό ή το tablet στο χέρι; Είναι πολύ πιο βολικό να είσαι μπροστά στον υπολογιστή με τις ώρες και να βλέπεις τα προγνωστικά στο φυλλάδιο από το κουπόνι πάμε στοίχημα. Οι ευκολίες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες για Online στοίχημα είναι κάθε μέρα και περισσότερες.

Το οn-line στοίχημα είναι 100% ασφαλές και 100% νόμιμο

Είναι νόμιμο 100% επειδή οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, ελέγχονται φορολογικά από το υπουργείο Οικονομικών και ως προς τη διεξαγωγή του παιχνιδιού από τρεις αρχές: από την ελληνική Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, από τη ρυθμιστική Αρχή της χώρας που έχουν πάρει άδεια για να διεξάγουν νόμιμο και δίκαιο στοίχημα με νόμιμο περιθώριο κέρδους και επιστροφή χρημάτων στους παίκτες και από την Αρχή αδειοδότησης του λογισμικού που χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί το στοίχημα.

Το on-line στοίχημα είναι 100% ασφαλές, επειδή οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες δαπανούν υπέρογκα ποσά κάθε χρόνο για κρυπτογράφηση των  δεδομένων και για ασφαλείς συναλλαγές πληροφοριών, κωδικών και μεταφοράς χρημάτων.

Προσφέρει live streaming τους αγώνες

Το On-line στοίχημα σχετίζεται με το live streaming. Ο παίκτης που θα επιλέξει να παίξει ιντερνετικό στοίχημα από όπου κι αν βρίσκεται, θέλει να ξέρει πως πάνε οι ομάδες στις οποίες έχει ποντάρει. Οι εταιρείες στοιχήματος λοιπόν δείχνουν πολλούς αγώνες Live σε αντίθεση με τα πρακτορεία που επιλέγουν να δείξουν μεμονωμένα παιχνίδια.

Έχει καλύτερες αποδόσεις με μειωμένη γκανιότα

Τώρα τελευταία παρουσιάζονται πολλά παιχνίδια με μειωμένη γκανιότα και πολλοί παίκτες τα προτιμούν. Ξέρουμε άλλωστε πως το στοίχημα είναι ένα στοίχημα αποδόσεων. Στο On-line στοίχημα να προσθέσουμε πως υπάρχει η δυνατότητα για σύγκριση αποδόσεων μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών και επιλογής της πιο συμφέρουσας.

Κερδίζεις bonus και προσφορές

Παίζοντας στοίχημα στο ίντερνετ σου δίνεται η δυνατότητα να κερδίσεις πολλά δώρα και χρήματα, αλλά και πολλά δωρεάν στοιχήματα και bonus επί του συνολικού τζίρου. Κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία το αναγράφει στις σχετικές οδηγίες. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε πρακτορείο στοιχήματος βέβαια. Έτσι από το ιντερνετικό στοίχημα δεν κλαις τα λεφτά που έχασες χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κερδίζεις πάντα φυσικά.

Δείτε περισσότερα για το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.