Γιατί δεν παίζουν στοίχημα οι γυναίκες;

Γιατί δεν παίζουν στοίχημα οι γυναίκες;

women's soccer

Το στοίχημα είναι αντρική υπόθεση

Ο τζόγος, όπως και το στοίχημα είτε το συμπληρώνεις σε ένα πρακτορείο, είτε παίζεις στοίχημα on-line, η πλειοψηφία του, αν όχι το σύνολο των συμμετεχόντων καλύπτεται από αντρικό κοινό.

Όπως είναι γνωστό το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα κατά πολύ πιο διαδεδομένο στους άντρες από τις γυναίκες. Από μικρά τα αγόρια γνωρίζουν το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ, τις περισσότερες φορές από τον πάτερα ή τον μεγάλο αδερφό και ονειρεύονται να γίνουν πρωταθλητές. Το ενδιαφέρον των κοριτσιών, πλην μικρών εξαιρέσεων, στρέφεται σε άλλες κατευθύνσεις. Ίσως αυτό να οφείλεται σε στερεότυπα που θέλουν τον άνδρα να αποτελεί το ισχυρό φύλο και, άρα πιο ικανό στον αθλητικό τομέα αλλά και στο ποντάρισμα.

Αν και τα τελευταία χρονιά ο αριθμός  των γυναικείων ομάδων και οπαδών του ποδοσφαίρου μεγαλώνει, το ποδόσφαιρο παραμένει ένα αντρικό σπορ. Τα ποσοστά σε στοιχήματα, δε θα μπορούσαν να πάρουν την κατιούσα.

Οι γυναίκες παίζουν στοίχημα;

Μια γυναίκα στις μέρες μας, δεν εισέρχεται με άνεση σε ένα πρακτορείο προγνωστικών στοιχήματος, όμως ψάχνει, ενημερώνεται, μελετά. Η αύξηση του γυναικείου φύλου στο φίλαθλο κοινό, σημαίνει και αύξηση στο ποσοστό των γυναικών που παίζουν στοίχημα. Σε αυτό βοηθάει η αγάπη μιας γυναίκας για τον αθλητισμό, ή σε μια ομάδα!

Η λειτουργία ηλεκτρονικών σελίδων για να παίξεις στοίχημα, βοηθάνε τις γυναίκες που δεν θέλουν να εισέλθουν στα ανδροκρατούμενα πρακτορεία, αλλά και τους άντρες που δε θέλουν να χάσουν την άνεση της καρέκλας ή του καναπέ,  να ποντάρουν από το σπίτι τους. Το γυναικείο στοίχημα όμως  δεν είναι το ίδιο με το αντρικό. ο πιο αναλυτικός, πιο υπολογιστικός, τρόπος σκέψης των γυναικών κάνει πολλούς να πιστεύουν πως οι γυναίκες είναι καλύτερες παίκτριες και από τους άντρες.

Παίξτε on-line στοίχημα

Το infobeto, είναι από τα παλαιότερα site προγνωστικών στοιχημάτων στην Ελλάδα, και είναι φιλικό προς τους χρήστες του. Αναλύει εμπεριστατωμένα τα αθλητικά δρώμενα και δίνει τα καλύτερα προγνωστικά, για βέλτιστο κέρδος. Παίξτε από τη σελίδα του infobeto και δείτε τα κέρδη σας να μεγαλώνουν.

Περισσότερα για το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.