Εσείς τι γνωρίζετε για τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων;

Εσείς τι γνωρίζετε για τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων;

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Εσείς τι γνωρίζετε για τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων;

Τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων είναι οι νέοι χώροι στοιχηματισμού που έχουν κατακτήσει τους Έλληνες παίχτες. Όλοι ξεκινήσαμε από ένα απλό κουπόνι στοιχήματος, συνεχίσαμε με την εγγραφή στις στοιχηματικές εταιρείες και σήμερα είμαστε εδώ και μιλάμε για τα ανταλλακτήρια στοιχήματος.

Όπως περιμένει κανείς από το όνομά τους πρόκειται για χώρους, φυσικούς ή ηλεκτρονικούς, όπου κάποιοι παίχτες πουλάνε τα στοιχήματα τους και κάποιοι άλλοι τα αγοράζουν.

Ανταλλακτήρια στοιχήματος και στοιχηματικές εταιρείες

Αυτό που κάνει τα ανταλλακτήρια να διαφέρουν σε σχέση με τις στοιχηματικές είναι το γεγονός ότι αντίθετα με τις στοιχηματικές όπου κάποιος παίχτης έρχεται αντιμέτωπος με κάποιον bookmaker στα ανταλλακτήρια οι παίχτες έρχονται αντιμέτωποι μεταξύ τους.

Στην ουσία κάποιοι παίχτες παίρνουν την θέση των bookmakers δίνοντας κάποιες αποδόσεις και κάποια στοιχήματα τα οποίο και πουλάνε σε άλλους παίχτες.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχουν τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων

Ξεκινώντας με τα πλεονεκτήματα θα πρέπει να αναφέρουμε το γεγονός πως η έλλειψη κάποιας επίσημης στοιχηματικής εταιρείας συνοδεύεται από την απουσία της γκανιότας γεγονός το οποίο σημαίνει πως μία νίκη μπορεί να είναι πολύ πιο προσοδοφόρα.

Επίσης μπορείς να πουλήσεις (Lay) και να αγοράσεις (Back) στοιχήματα ανά πάσα ώρα και στιγμή της επίσημης διάρκειας ενός ματς αλλά και πριν από αυτό.

Προχωρώντας στα μειονεκτήματα αυτής της μεθόδου στοιχηματισμού θα πρέπει να αναφέρουμε πως εάν κάποιος θέλει να ποντάρει σε παρολί τότε θα πρέπει να αποφύγει να παίξει σε κάποιο ανταλλακτήριο στοιχήματος δεδομένου ότι οι αποδόσεις του παρολί σε αυτό θα είναι πάρα πολύ χαμηλές.

Επίσης τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων ενδείκνυνται περισσότερο για εκείνες τις περιπτώσεις των παιχτών που είναι πιο έμπειροι και που είναι φυσικά και πολύ περισσότερο διαβασμένοι.

Μάθε για τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων από το infobeto

Εάν επιθυμείς να γίνεις άσσος στο στοίχημα τότε κάνε την εγγραφή σου στο newlsetter της online πλατφόρμα με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto και θα εκπλαγείς από εσένα τον ίδιο αλλά και τα αποτελέσματα των επιτυχημένων προβλέψεών σου.

Εδώ θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ, για το Ασιατικό Χάντικαπ αλλά και όλα όσα χρειάζεσαι προκειμένου να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής.

Μάθε να παίζεις μπάλα από τους καλύτερους Tipsters στοιχήματος αλλά και blogger στοιχήματος. Επίσης μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό στοιχήματος και να μάθετε τα πάντα για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το στοίχημα:

3 thoughts on “Εσείς τι γνωρίζετε για τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων;

  1. θελω να παιξω σε ανταλλακτηριο στοιχηματων αλλα μενω ελλαδα και αυτο δεν επιτρεπεται υπαρχει καποιος νομιμος τροπος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.