Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ;

Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ;

esis-poso-kala-gnorizete-evropaiko-chantikap-1

Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ;

Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι με πάρα πολλές δυνατότητες αλλά και αμέτρητες παγίδες. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μπορούμε να είμαστε σε θέση να ξεδιαλύνουμε το “ναρκοπέδιο” μπροστά μας και να μπορούμε να ελισσόμαστε με το κουπόνι στοιχήματος στο χέρι έτσι ώστε πάντα να πιάνουμε στα χέρια μας την σημαία της νίκης και όχι τον πάτο του κουβά με τα χαμένα στοιχήματα.

Εάν είστε από τις παλιές καραβάνες στον χώρο του ποδοσφαίρου και των στοιχημάτων θα γνωρίζετε πως το παιχνίδι αυτό χρειάζεται πολύ επιμονή, αυτοέλεγχο, μελέτη και συγκροτημένη σκέψη. Εάν είστε κάποιος αρχάριος παίχτης τότε θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε υπομονή και να μην σταματήσετε στιγμή να εξελίσσετε τις δυνατότητές σας μέσα από την συνεχή μελέτη αλλά και από την αναγνώριση της αποτυχίας σας.

Στο άρθρο που ακολουθεί θα δώσουμε κάποιες απαντήσεις σχετικά με κάποιες βασικές απορίες που αφορούν στο Ευρωπαϊκό Χάντικαπ. Χαλάρωσε και πάμε να δούμε αναλυτικά τι πρέπει να γνωρίζουμε προτού επιλέξουμε να παίξουμε με την αγορά του Ευρωπαϊκού Χάντικαπ.

Λίγα λόγια για την αγορά του Ευρωπαϊκού Χάντικαπ

Η αγορά στοιχήματος του Ευρωπαϊκού Χάντικαπ είναι ένας χώρος που μπορεί να φανεί αρκετά κερδοφόρος για τους παίχτες που θα επιλέξουν να παίξουν με αυτήν την στρατηγική εάν φυσικά αυτοί μπορούν να έχουν μια διαύγεια στην κρίση τους σχετικά με τις αντίπαλες ομάδες ενός ποδοσφαιρικού ματς και με τους παίχτες, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η συμπερίληψη των υπαρχόντων στατιστικών για την έκβαση του ματς.

Ποντάρισμα με Ευρωπαϊκό Χάντικαπ

Μπορούμε να διακρίνουμε το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ εάν συνυπολογίσουμε το τελικό σκορ ενός αγώνα με τον αριθμό των γκολ της ομάδας που υπερτερεί σε ένα ποδοσφαιρικό ματς.

Για να δούμε όμως πως μπορεί να αναλυθεί ένα στοίχημα με Ευρωπαϊκό Χάντικαπ σε έναν αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, έχουμε 3 ενδεχόμενα νίκης:

  1. Η ομάδα της Μάντσεστερ θα κερδίσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα ή το σκορ θα είναι ισόπαλο. Εάν θέλουμε να ποντάρουμε σε αυτό θα παίξουμε: Μάντσεστερ (+1).
  2. Η ομάδα της Μάντσεστερ θα κερδίσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα σκοράροντας ένα γκολ παραπάνω από ότι η αντίπαλη ομάδα της Λίβερπουλ. Εάν θέλουμε να ποντάρουμε σε αυτό θα παίξουμε: Ισοπαλία (Λίβερπουλ -1).
  3. Εάν πιστεύουμε ότι θα νικήσει η Λίβερπουλ σκοράροντας 2 γκολ περισσότερα από την Μάντσεστερ τότε θα πρέπει να παίξουμε: Λίβερπουλ (-1).

Ευρωπαϊκό Χάντικαπ vs Ασιατικό Χάντικαπ

Στην περίπτωση του Ευρωπαϊκού Χάντικαπ και η ισοπαλία εμπεριέχεται στα ενδεχόμενα στοιχήματα για την νίκη ανεβάζοντας τις επιλογές μας στις 3 αντί για τις 2 που ισχύουν στο Ασιατικό Χάντικαπ.

Tips για το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ

Εν αρχή είναι πάρα πολύ σημαντικό να προσέξουμε να έχουμε στο μυαλό μας καλά διαχωρισμένα το Ευρωπαϊκό και το Ασιατικό Χάντικαπ αλλιώς η ήττα θα είναι αναμενόμενη αλλά εμείς δεν θα είμαστε σε θέση να καταλάβουμε από που μας ήρθε.

Επίσης είναι καλό να επιλέξουμε να ποντάρουμε στην αγορά του Ευρωπαϊκού Χάντικαπ όταν θα έχουμε συλλέξει αρκετές γνώσεις γύρω από τον ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο θα ποντάρουμε τα χρήματά μας. Στις γνώσεις αυτές θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και η σωστή ενημέρωση ακόμη και για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα.

Μάθε για το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ αλλά και για το Ασιατικό από το infobeto

Εάν επιθυμείς να γίνεις άσσος στο στοίχημα τότε κάνε την εγγραφή σου στο newlsetter της online πλατφόρμα με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto και θα εκπλαγείς από εσένα τον ίδιο αλλά και τα αποτελέσματα των επιτυχημένων προβλέψεών σου.

Εδώ θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για το Ευρωπαϊκό Χάντικαπ, για το Ασιατικό Χάντικαπ αλλά και όλα όσα χρειάζεσαι προκειμένου να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής.

Μάθε να παίζεις μπάλα από τους καλύτερους Tipsters στοιχήματος αλλά και blogger στοιχήματος. Επίσης μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό στοιχήματος και να μάθετε τα πάντα για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία.

Δείτε περισσότερα σχετικά με το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.