Έρχονται πληρωμές με συμβολή Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό

Έρχονται πληρωμές με συμβολή Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό

1111711

Με προεισπράξεις εσόδων και ένα ποσό από τον Γιάννη Αλαφούζο, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να πληρώσει στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ένα κομμάτι από τη δόση Οκτωβρίου.

Η κατάσταση στο «τριφύλλι» είναι οριακή και μέχρι την Παρασκευή (01/12) δηλαδή, θα πρέπει να πληρωθεί η προβλεπόμενη δόση στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Σε αντίθετη περίπτωση θα έχουν δικαίωμα προσφυγής με το γράμμα του νόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΠΑΕ θα είναι σε θέση να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα αγγίζει τις 500.000 ευρώ, χρήματα που θα μπουν στους λογαριασμούς των «πρασίνων» ως έναντι για την καθορισμένη δόση των συμβολαίων. Αυτό, βέβαια, δεν αφαιρεί το δικαίωμα προσφυγής, αλλά σίγουρα λειτουργεί ως μια κίνηση καλής θέλησης από το κλαμπ, ως μια «ένεση» για να κρατηθεί ζωντανή η ομάδα μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπου αναμένονται πωλήσεις, άρα και έσοδα.

Αυτό το ποσό θα προέλθει από τον Γιάννη Αλαφούζο που πείστηκε να συνεισφέρει περίπου 350.000 ευρώ, αλλά και από προείσπραξη εσόδων της ΠΑΕ που θα λειτουργήσουν ως «οξυγόνο» για τον Παναθηναϊκό…

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.