Κρστίτσιτς: “Απολαμβάνω να παίζω και με τον Σιμόες και με τον Μάνταλο”

Κρστίτσιτς: “Απολαμβάνω να παίζω και με τον Σιμόες και με τον Μάνταλο”

4765957
Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 επί της Λαμίας και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Νέναντ Κρστίτσιτς δεν στάθηκε στο δικό του τέρμα, αλλά στην ομαδικότητα που χαρακτηρίζει τους κιτρινόμαυρους.
Αρχικά, ο Σέρβος μέσος τόνισε: “Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι. Δύσκολο, σφιχτό. Ξέραμε ότι η Λαμία θα κάνει αυτή την άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί και δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιο λίγες επαφές. Κάναμε φάσεις, θα μπορούσε κι άλλα γκολ. Ήρθε αυτό το 2-0 και συνεχίζουμε”.

Για την απόδοσή του: “Απολαμβάνω να παίζω και με τον Σιμόες και με τον Μάνταλο. Όποιος όμως παίζει από εμάς είναι να δίνουμε τα πάντα. Είναι το ομαδικό πνεύμα που έχουμε. Όποιος κι αν παίζει πρέπει να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων μας για την ομάδα”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου. Ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε: “Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ότι θα βρουμε μία πολυπρόσωπη άμυνα απέναντί μας. Ήμασταν διαβασμένοι. Όμως στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαμε περισσότερο τη μπάλα και ο αντίπαλος είχε χρόνο να κλείσει χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε η αλλαγή συστήματος με τριάδα πίσω, ήρθαν τα γκολ και έχουμε ένα αβαντάζ για τον τελικό. Εχουμε ένα σκορ που μας δίνει αβαντάζ. Δεν το λέω εγωιστικά για τη Λαμία. Έχει δείξει ποια ομάδα είναι. Θα πάμε να κερδίσουμε όμως και στη Λαμία”

Τέλος ο Τσόσιτς δήλωσε από την πλευρά του: “Περιμέναμε τη Λαμία να παίξει σφιχτά. Ότι θα περίμενε ένα λάθος από εμάς να βγει μπροστά ή από στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε. Πετύχαμε δυο γκολ και θα μπορούσαμε περισσότερο. Είμαστε όμως χαρούμενοι από το αποτέλεσμα. Προσπαθούσαμε να βρούμε διαδρόμους στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο άλλαξε η ένταση της ομάδας. Την αυξήσαμε. Είναι καλό, αλλά και επικίνδυνο σκορ το 2-0. Θέλει προσοχή”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.