ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Το “ξήλωμα” της πιο πετυχημένης ομάδας της εννιαετίας”

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Το “ξήλωμα” της πιο πετυχημένης ομάδας της εννιαετίας”

43
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εξαπέλυσε επίθεση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, με αφορμή το “ξήλωμα της πιο “επιτυχημένης” ομάδας της εννιαετίας”. Οι “πράσινοι” στέκονται στο γεγονός πως οι “ερυθρόλευκοι” προχωρούν σε πολλές αλλαγές σε πρόσωπα εντός κι εκτός της ομάδας, την ώρα που “για τα ανεπιτυχή της αποτελέσματα έφταιγαν η ΕΟΚ, η ΚΕΔ, ο κόσμος, συγκεκριμένοι διαιτητές που δεν σφύριζαν τους αγώνες τους, τα διχτάκια, τα ρολόγια και φυσικά ο Παναθηναϊκός”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του “τριφυλλιού”:

Με συμπάθεια και παράλληλα με απορία παρακολουθούμε το “ξήλωμα” της πιο “επιτυχημένης” ομάδας της εννιαετίας. Μετά τις αναμενόμενες, ωστόσο, εξελίξεις οφείλουμε να θέσουμε κάποια ερωτήματα που βασάνισαν όλο τον χρόνο τη φίλαθλη γνώμη και λογικά θα τα ξαναβρούμε όλοι μπροστά μας.

Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και εν συνεχεία σε “επιλεγμένες” ημερομηνίες, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δυναμίτιζε επικίνδυνα το κλίμα με ανακοινώσεις, διαρροές, κύκλους και… τετράγωνα. Για τα ανεπιτυχή της αποτελέσματα έφταιγαν η ΕΟΚ, η ΚΕΔ, ο κόσμος, συγκεκριμένοι διαιτητές που δεν σφύριζαν τους αγώνες τους, τα διχτάκια, τα ρολόγια και φυσικά ο Παναθηναϊκός.

Αλήθεια, αφού έφταιγαν όλοι αυτοί γιατί “ξηλώνουν” τα πάντα στην ομάδα τους; Γιατί παίρνουν “σκούπα”, όπως διατείνονται, αλλάζοντας προπονητές, παίκτες, ιατρικό επιτελείο και ό,τι άλλο μπορούν;

Η εξέλιξη των πραγμάτων αποδεικνύει περίτρανα στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας το πόσο επικίνδυνοι είναι οι ελιγμοί και η συμπεριφορά της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Αποδεικνύει με πόση ευκολία και χωρίς καμία συναίσθηση πυροδοτούν το κλίμα και θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων (τους απάντησε και ο κόσμος τους με το άδειο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό). Αυτή η αντιφατική στάση της πιο “επιτυχημένης” ομάδας της εννιαετίας οφείλει να προβληματίσει τους φορείς του αθλήματος καθώς είναι πασιφανές πια πως έχουμε να κάνουμε με μια πάγια τακτική των “ερυθρολεύκων” που θα την ξανασυναντήσουμε.

Ως πότε θα σέρνεται το μπάσκετ στα κέφια τους; Ως πότε θα είναι όλα “καλώς καμωμένα” μόνο όταν κερδίζουν; Για την ώρα, το “ξήλωμα” των “επιτυχημένων” οδηγεί σ’ ένα γενναίο “ξεγύμνωμα” στα μάτια όλων των φιλάθλων. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε και του χρόνου τα ίδια.

Καλό καλοκαίρι…

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *