Επιβεβαίωσε για Θεοδωρόπουλο ο Κωνσταντίνου

Επιβεβαίωσε για Θεοδωρόπουλο ο Κωνσταντίνου

1721361

Η έναρξη προσπάθειας από τον επιχειρηματία Σπύρο Θεοδωρόπουλο, προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, επιβεβαιώθηκε από τα πλέον επίσημα χείλη, από τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ-FM τόνισε ότι προσέγγισε ο ίδιος τον επιχειρηματία, ανέλυσε το πλάνο, σημείωσε ότι θα είναι εκείνος που θα ενημερώσει για το τι θα ειπωθεί μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και ότι -βάσει των όσων έχει καταλάβει- ο κ. Θεοδωρόπουλος θα είναι εγγυητής πλάνου και όχι διοικητικός ηγέτης.

Επίσης, επισήμανε πως τόσο η σημερινή συνάντηση όσο και οι επαφές με τους πιστωτές που θα γίνουν, θα κρίνουν πολλά για το μέλλον του «τριφυλλιού». Τέλος, εξέφρασε ξανά τη στήριξή του στον Μαρίνο Ουζουνίδη και στη δουλειά που καλείται να φέρει εις πέρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κωνσταντίνου:

Για το πώς έγινε η προσέγγιση με τον κ. Θεοδωρόπουλο: «Αυτή η συνάντηση έγινε 15-17 Νοεμβρίου για το πώς ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να βοηθηθεί από τον κόσμο του και τους επιφανείς φίλους του. Σκέφτηκα τον κ. Θεοδωρόπουλο, που τον έβρισκα στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά και ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό. Έτσι πήρα το θάρρος να τον συναντήσω. Συναντηθήκαμε, του είπα το σχέδιό μου, το δέχτηκε με πολλές βελτιώσεις που έχει κάνει εκείνος. Το σχέδιο ήταν να μαζευτούν Παναθηναϊκοί από όλες τις εποχές του συλλόγου, που έχουν δοξάσει τον Παναθηναϊκού, που έχουν κλάψει κι έχουν γελάσει, και με το πλάνο αυτό να βγάλουμε συμπεράσματα και να δούμε πώς όλοι εμείς μπορούμε να υλοποιήσουμε αυτό το πλάνο».

Σχετικά με το ακριβές πλάνο του κ. Θεοδωρόπουλου: «Ο κ. Θεοδωρόπουλος προφανώς θέλει και αυτό είναι σωστό να πει ο ίδιος με δικά του λόγια ποιο είναι το πλάνο. Αν εγώ προσθέσω κάτι, μπορεί να παρερμηνευτεί. Καλύτερα να περιμένουμε και στη συνέχεια θα πει ο κ. Θεοδωρόπουλος ο ίδιος το πλάνο».

Αναφορικά με τον ρόλο του κ. Θεοδωρόπουλου: «Εγγυητής πλάνου κι όχι διοικητικός ηγέτης. Αυτό μου έχει δώσει να καταλάβω ο ίδιος στις συζητήσεις μαζί του. Θέλει να είναι εγγυητής, ώστε να δώσει κάποιο όραμα στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει και να συσπειρωθούμε. Για να μπορέσει να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτή τη δύσκολη περίοδο πρέπει όλος ο κόσμος να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Θα απευθυνθούμε και στα μεγάλα πορτοφόλια, αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά. Ο κόσμος πρέπει να κάνει την υπέρβαση, ξέρω ότι είναι δύσκολες οι εποχές, αλλά πρέπει να δουν κι αυτοί ότι τα βαριά πορτοφόλια κάνουν την αρχή. Ας βάλουν ένα ποσό όχι μεγάλο, ας στερηθούν για έναν μήνα για παράδειγμα τους καφέδες τους, για να βγει ο Παναθηναϊκός από τη δύσκολη αυτή κατάσταση».

Για το ποιοι θα είναι παρόντες στη συνάντηση: «Σίγουρα θα είναι ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Γιώργος Καραγκούνης και τα υπόλοιπα παιδιά δεν ξέρω αν θα έρθουν. Περιμένουμε να έρθουν Μπασινάς, Παπαδόπουλος, Φύσσας, Σεϊταρίδης και άλλα παιδιά που αποτελούν τη ζωντανή ιστορία του Παναθηναϊκού, για να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό στη μεγαλύτερη κρίση οικονομικής φύσης στην ιστορία του».

Όσον αφορά τη μη ανταπόκριση του κόσμου στα προηγούμενα καλέσματα για οικονομική βοήθεια: «Είχαμε κάνει κάποιο κάλεσμα, ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε, αλλά δεν υπήρχε ένας άνθρωπος με την προσωπικότητα για να συντονίσει την προσπάθεια και να εμπνεύσει τον κόσμο. Να είναι ο εγγυητής των πολλών χρημάτων που θα μπουν για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Είμαι αισιόδοξος, γιατί αυτό που μου έχει πει ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι εφικτό. Γι’ αυτό ζητήσαμε να μπει εγγυητής ένας επιφανής άνθρωπος σαν κι εκείνον. Θα τρέξει αυτό το πρόγραμμα για να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτό το κακό όνειρο».

Σχετικά με τις οφειλές που συσσωρεύονται: «Αυτή τη βδομάδα θα κριθούν πολλά για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε δύο συναντήσεις, μία στην Ελβετία την Τετάρτη κι άλλη μία στην Αθήνα, με τους πιστωτές. Θα τους πούμε το πρόγραμμά μας και τι ζητάμε από αυτούς. Αν δεν συναινέσουν με το πλάνο και το πρόγραμμά μας, θα υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Θα μιλήσουμε με τους παλιούς ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα και τους άλλους πιστωτές. Με την ανταπόκριση που θα έχει ο κόσμος στον οποίο θα απευθυνθούμε με τον κ. Θεοδωρόπουλο πιστεύουμε πως ο κόσμος μπορεί να σωθεί και να αρχίσει μία νέα εποχή για τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, για το δημοσίευμα πως θέλει να «φάει» τον Μαρίνο Ουζουνίδη: «Τον Μαρίνο τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Εγώ δεν είμαι υπέρ του να φύγει. Επειδή γράφτηκε ότι είμαι προπονητοφάγος. Ποτέ δεν ήμουν τέτοιος, πάντα ήμουν με τον προπονητή και τους παίκτες. Ξέρω τι αισθάνονται μετά από άτυχα αποτελέσματα, τι νιώθουν σε δύσκολες περιπτώσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.