Πόσο επηρεάζεται το στοίχημα από την τύχη

Πόσο επηρεάζεται το στοίχημα από την τύχη

tuxh-stoixhma-1

Πόσο επηρεάζεται το στοίχημα από την τύχη

Πολλοί θεωρούν πως το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι τύχης και συγκυριών. Συνήθως τα άτομα που το πιστεύουνε αυτό δεν είναι και πολύ φανατικοί παίχτες στου στοιχήματος και μένουν μόνο στις διαφημίσεις των στοιχηματικών εταιρειών που το παρουσιάζουν κυρίως ως παιχνίδι τύχης.

Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους γιατί εδώ δεν είμαστε στοιχηματική εταιρεία για να κάνουμε διαφημίσεις και να λέμε μισόλογα.

Το στοίχημα είναι ένα τεχνικό παιχνίδι

Ναι φυσικά φίλε μου και είναι ένα τεχνικό παιχνίδι στο οποίο η τύχη έχει κάποιον ρόλο δεν λέω. Ο ρόλος της τύχης όμως στην επιτυχία ή αποτυχία της συμπλήρωσης ενός κουπονιού είναι βραχυπρόθεσμος.

Αν κρατήσουμε δηλαδή μία κατάσταση με τις νίκες και τις ήττες μας θα διαπιστώσουμε πως σε βάθος χρόνου κάποια στοιχήματα θα εξισορροπούνται. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ένας παίχτης στοιχήματος θα έχει κέρδη αλλά και ζημιές που θα βασίζονται στην προσωπική του ικανότητα να προβλέπει τα αποτελέσματα των αγώνων αλλά και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα χρήματα που θέλει να ποντάρει.

Τύχη και ατυχία ή κάτι ενδιάμεσο;

Οι σταθεροί παίχτες του στοιχήματος πιστεύουν ότι είσαι κερδισμένος όταν είσαι συνεχώς στο ενδιάμεσο διάστημα της τύχης και ατυχίας. Αυτή η ουδέτερη ζώνη στο στοίχημα στην ουσία σημαίνει πως δεν το μεγαλύτερο χρόνο δεν είσαι ο τυχερός που το κουπόνι του έδωσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αλλά δεν είσαι και ο άτυχος που τα έχασε όλα.

Οι πιο σταθεροί παίχτες του στοιχήματος αποδίδουν τις νίκες τους στην καλή τους γνώση στην οποία βασίζονται και συμπληρώνουν το κουπόνι στοιχήματος, την ήττα τους όμως δεν την χρεώνουν ποτέ στον εαυτό τους αλλά στην τύχη. Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν υπάρχει τύχη όπως στα φρουτάκια αλλά καλός συνδυασμός γνώσεων αλλά υφίσταται η ατυχία.

Η αλήθεια είναι πως σε μια νίκη χρειάζεται να συμβάλουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες. Κάποιοι για παράδειγμα συνηθίζουν να ποντάρουν στα φαβορί ενώ κάποιοι άλλοι θέλουνε να ρισκάρουν σε κάτι πιο πολύπλοκο, όχι μόνο για το κέρδος αλλά και για την αδρεναλίνη.

Η πιο σωστή τακτική είναι η ειλικρίνεια 

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μπορεί να μας προσφέρει ένα πλήθος ευκαιριών για να δικαιολογήσουμε την ενδεχόμενη ατυχία μας όμως το αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και για να θεωρηθεί πως είμαστε τυχεροί. Αυτή η τακτική όμως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μην πέσουμε στα μάτια των φίλων μας και σίγουρα δεν θα μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε τα αδύναμα σημεία μας και στο τέλος να βγούμε νικητές διορθώνοντάς τα.

Για να είμαστε μάλιστα πιο ακριβείς οι επαγγελματίες παίχτες δεν μιλάνε ποτέ για τύχη ή ατυχία. Θεωρούν ότι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ματς φυσιολογικό και μέσα στα πλαίσια του παιχνιδιού που δεν θα μπουν καν στη διαδικασία να συνομιλήσουν μαζί σου.

Γίνετε ειδικοί στο στοίχημα και βγείτε νικητές αψηφώντας τον παράγοντα τύχη

Είναι πάρα πολύ σημαντικό όπως καταλάβατε αν θέλετε να βγαίνετε κερδισμένοι μακροχρόνια να είστε προετοιμασμένοι σωστά. Ακολουθήστε κάποιο forum για το στοίχημα και συζητήστε με τους συμμετέχοντες έτσι ώστε να δείτε και τι λένε άλλοι παίχτες. Καλό θα ήταν να ακολουθήσετε κάποιους Tipsters ώστε να αποκτήσετε και κάποια πιο επαγγελματική και έμπειρη συμβουλή.

Μπορείτε επίσης να κάνετε εγγραφή στο newsletter εύκολα και ανέξοδα δίνοντας απλά το λογαριασμό του προσωπικού σας e-mail κι εμείς θα σας ενημερώνουμε για όλους τους διαγωνισμούς, τα δώρα και τις ειδικές προσφορές που εξασφαλίζουμε για εσάς.

Δείτε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.