Επέλεξε τα Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα και βγες κερδισμένος

Επέλεξε τα Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα και βγες κερδισμένος

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Επέλεξε τα Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα και βγες κερδισμένος

Τα Μονά αποδεκτά στοιχήματα είναι η μέθοδος στοιχήματος που σε βάθος χρόνου μπορεί να προσφέρει τις περισσότερες νίκες σε έναν παίχτη στοιχήματος συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο επιλέξει να χρησιμοποιήσει.

Είναι η μέθοδος πονταρίσματος που επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε όταν είμαστε ακόμη στην αρχή της πορείας μας στο στοίχημα και το κουπόνι οπαπ αποτελεί ένα τρομακτικό δελτίο γεμάτο ομάδες, αριθμούς και κουτάκια.

Ο λόγος που αποτελεί την πιο κατάλληλη μέθοδο για τους αρχάριους παίχτες είναι ο παίχτης εστιάζει σε ένα μόνο σημείο και δεν μπερδεύεται ποντάροντας σε πολλούς αγώνες και κάνοντας πολλές διαφορετικές επιλογές. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν ο παίχτης επιλέγει να ποντάρει σε ένα ενδεχόμενο ενός παιχνιδιού σε ένα κουπόνι.

Γιατί να ποντάρω σε Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα;

Τα Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα είναι πολύ πιο απλά σε σχέση με τα Παρολί και οι πιθανότητες να έχουμε κάνει την σωστή πρόβλεψη είναι εξαιρετικά μεγαλύτερες. Επίσης η γκανιότα των στοιχηματικών εταιρειών είναι πολύ πιο χαμηλή στην συγκεκριμένη επιλογή ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και μηδαμινή(αυτό ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις online στοιχηματικών εταιρειών).

Ποια είναι τα αρνητικά από τα Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα;

Τα Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα έχουν όμως ένα αρνητικό. Επειδή η πιθανότητα να κερδίσουν οι παίχτες που τα επιλέγουν είναι πολύ μεγάλη οι bookmakers θα δώσουν μικρές αποδόσεις σε αυτά με αποτέλεσμα τα χρηματικά ποσά που μπορεί να κερδίσει κανείς να είναι μικρά.

Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα vs Παρολί

Ο κάθε παίχτης μπορεί να ζυγίσει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης και να επιλέξει να ποντάρει ανάλογα με το ποια μέθοδος από τις δύο αυτές των καλύπτει περισσότερο.

Το θέμα είναι ότι από την μία πλευρά της ζυγαριάς θα έχουμε τα Μονά Αποδεκτά με την “σίγουρη” νίκη, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε τα Παρολί με τα μεγαλύτερα κέρδη.

Η επιλογή είναι στο χέρι του παίχτη. Εμείς η συμβουλή που έχουμε να δώσουμε είναι ότι αν είστε άπειροι σχετικά παίχτες στο στοίχημα καλύτερα να επιλέγετε να παίζετε Μονά Αποδεκτά Στοιχήματα έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάζετε και να εκπαιδεύεστε κάθε φορά και σε ένα κομμάτι του κουπονιού.

Όλα όσα χρειάζεστε για το στοίχημα στο infobeto

Για να μπορέσετε να εκπαιδευτείτε σωστά στο παιχνίδι τους στοιχήματος και να μάθετε να ξεχωρίζετε με ακρίβεια τους στοιχηματικούς όρους θα πρέπει να φροντίσετε να λαμβάνετε την σωστή ενημέρωση από τις κατάλληλες κατευθύνσεις.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο newlsetter της σελίδας με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto και θα αποκτήσετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε κατάλληλα από τους καλύτερους Tipsters στοιχήματος αλλά και τους διακεκριμένους blogger στοιχήματος. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό στοιχήματος και να μάθετε τα πάντα για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.