Ένταση στην αναβολή για Βέμερ

Ένταση στην αναβολή για Βέμερ

1714789

Καλές οι αγωνιστικές μάχες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δίνει πολλές και απείρως πιο σημαντικές στις δικαστικές αίθουσες, με τους παίκτες να διεκδικούν τα λεφτά τους και τα προβλήματα να γίνονται όλα και μεγαλύτερα. Την Τετάρτη οι… πράσινοι κατάφεραν να πάρουν αναβολή για τις 24/1 στις υποθέσεις των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, ενώ για του Βέμερ πήρε μέχρι τις 17/1.

Η τελευταία εκδίκαση (μέχρι την αναβολή δηλαδή) είχε πολλή ένταση καθώς η πλευρά του Γερμανού τόνιζε συνεχώς στο Διαιτητικό Δικαστήριο πως δεν θα πρέπει να δοθεί αναβολή. Σύμφωνα με την «Live Sport» η πλευρά του «τριφυλλιού» ζήτησε αναβολή προκειμένου να να ενημερωθεί για την παρέμβαση του ΠΣΑΠ, με τον εκπρόσωπο του Βέμερ Πάρη Ατλάζογλου να τονίζει: «Είναι απαράδεκτο να θέλει ο Παναθηναϊκός να πληρώσει τον παίκτη σε 40 δόσεις. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Το συμβόλαιο του Βέμερ υπεγράφη το 2015 και τότε δεν υπήρχε ποδοσφαιρικό μνημόνιο για να ενταχθεί σε αυτό και η περίπτωσή του. Πρέπει να πληρωθεί ο πελάτης μου σε 10 δόσεις».

Στο σημείο εκείνο η πλευρά του Παναθηναϊκού απάντησε λέγοντας: «Κύριε πρόεδρε έχει πάρει 400.000 ευρώ και έπαιξε μόλις σε 10 παιχνίδια». Το δικαστήριο έδωσε αναβολή προκαλώντας την αντίδραση του δικηγόρου του Βέμερ ο οποίος τόνισε: «Στο τέλος θα αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από το πρωτάθλημα και δεν θα πάρουμε λεφτά. Έχει πολλές υποθέσεις ανοιχτές, μπορεί να υποβιβαστεί και τότε θα χαθούν λεφτά».

Πηγή: gazzetta.gr

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *