Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για τη Μπαρτσελόνα

Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για τη Μπαρτσελόνα

eogtirwno1 1

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως και πότε θα διατεθούν τα τελευταία κομμάτια για το παιχνίδι του Champions League την ερχόμενη Τρίτη.

Μερικά εισιτήρια των 50 ευρώ και κάποια άλλα των 60 έχουν απομείνει για το εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Τρίτη (31/10). Κι αυτά θα διατεθούν μόνο μέσω Ιnternet όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 4ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE απέναντι στην BARCELONA που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τρίτη 31/10/17 και ώρα 21:45, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) την Παρασκευή 27/10 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα αυτόματα εκδοτήρια παραλαβής εισιτηρίων (Delivery Kiosks) που βρίσκονται έξω από την θύρα 17 χρησιμοποιώντας τον αριθμό συναλλαγής και το PIN (τα οποία βρίσκονται στο επιβεβαιωτικό email αγοράς)
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον χρησιμοποιήσει ισάριθμες ταυτότητες, κάρτες φιλάθλου και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 50 €, 60 €.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το Internet (www.osfp.gr )

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.