Δείτε τα πιο περίεργα στοιχήματα που έχουν παιχτεί

Δείτε τα πιο περίεργα στοιχήματα που έχουν παιχτεί

PERIERGA-STOIXIMATA-PONTARISMATA-EXOYN-PAIXTEI

Δείτε τα πιο περίεργα στοιχήματα που έχουν παιχτεί

Το μεγαλύτερος μέρος του ανδρικού πληθυσμού θα έχει ρίξει το στοιχηματάκι για τουλάχιστον μία φορά. Πολλοί είναι πλέον και οι συστηματικοί παίχτες του στοιχήματος κυρίως όσον αφορά τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Οι πιο έμπειροι παίχτες δεν ποντάρουν μόνο στον αθλητισμό αλλά λαμβάνουν μέρος σε διάφορα στοιχήματα που διοργανώνουν οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες ή κάποια που απλά τα συμφωνούν με κάποιους γνωστούς ή φίλους. Αυτά είναι τα πονταρίσματα που ξεκινούν με την ατάκα “πάμε στοίχημα” την οποία τη χρησιμοποιούμε συνήθως όταν διαφωνούμε με κάποιον άλλο και πιστεύουμε τόσο σε αυτό που λέμε που θέλουμε στο τέλος όχι μόνο να αποδειχτεί ότι έχουμε δίκαιο αλλά να το παραδεχτεί και ο φίλος μας πληρώνοντας το αντίστοιχο αντίτιμο.

Δεν είναι λίγες οι φορές αυτές που κάποιοι παίχτες πόνταραν σε σχεδόν αδύνατα γεγονότα και επιβραβευτηκαν και με το παραπάνω. Για πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα πιο περίεργα στοιχήματα που έχουν αφήσει ιστορία.

Στοίχημα εμφύτευσης στήθους

Τόσο τρελό όσο και αληθινό. Brian Zembic λέγεται ο φίλος μας που έβαλε στοίχημα 80.000 ευρώ και το κέρδισε. Για να κερδίσει ο Brian το στοίχημα και να πάρει από τους φίλους του το ποσό των 80 χιλιάδων ευρώ θα έπρεπε όχι μόνο να κάνει εμφύτευση στήθους αλλά και να διατηρήσει τα εμφυτεύματα στο στήθος του για έναν ολόκληρο χρόνο!

Στοίχημα ηλεκτροσόκ

Τρελό είναι επίσης και το στοίχημα μεταξύ ενός ζευγαριού στην ΗΠΑ. Η γυναίκα ήταν οπαδός των Chicago Bears και ο άνδρας οπαδός των Green Bay Packers. Το ζευγάρι έφτασε μέχρι και το αστυνομικό τμήμα εξαιτίας αυτού του πονταρίσματος που είχε συμφωνηθεί και το οποίο προϋπέθετε ότι ο νικητής θα έριχνε στον χαμένο με taser.

Στοίχημα με 11 χρόνια αναμονή

Έντεκα χρόνια χρειάστηκε να περιμένει ο Ουαλός που πόνταρε 40 ευρώ στο ότι το 2000 θα έπαιζαν ακόμη οι σαπουνόπερες “eastnders”, “neighbours” και ”home away”, στο ίδιο στοίχημα υποστήριξε πως μέχρι τότε οι U2 θα είναι ακόμη συγκρότημα και ο Clif Richard θα ήταν πλέον Ιππότης.

Ο τρελός μας φίλος όχι μόνο επιβεβαιώθηκε για τις προβλέψεις του αλλά αμείφτηκε γι αυτές με το ποσό των 260,000 ευρώ.

Στοιχημάτισε κι εσύ με επιτυχία

Αν κι εσύ επιθυμείς να ζήσεις την αδρεναλίνη του στοιχήματος αλλά και να πληρωθείς καλά για τις επιτυχίες σου φρόντισε να είσαι σωστά κατατοπισμένος σχετικά με το θέμα. Η τύχη ευνοεί αυτούς που θέλουνε να ευνοηθούν και προσπαθούν γι αυτό μαζεύοντας τα κατάλληλα εφόδια.

Μην μένεις με τα μάτια κλειστά. Εμείς μπορούμε να σου δώσουμε όλη τη γνώση που ζητάς παρέχοντάς σου Tipsters, bloggers στοιχήματος αλλά και ένα στοιχηματικό forum όπου μπορείς ελεύθερα να τοποθετηθείς και να συμβουλευτείς και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Μπορείς επίσης να κάνεις μια γρήγορη εγγραφή στο newsletter και ενημερώνεσαι για όλα τα σχετικά νέα.

Δείτε περισσότερα: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.