Δ.Σ. στη Λίγκα για Κύπελλο και πρωτάθλημα Κ-19

Δ.Σ. στη Λίγκα για Κύπελλο και πρωτάθλημα Κ-19


Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε πως θα γίνει διοικητικό συμβούλιο την προσεχή Πέμπτη (13/5, 16:30), δηλαδή την επομένη της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ και της απονομής του τίτλου στον Ολυμπιακό.

Στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, το θέμα της συνέχισης ή όχι του πρωταθλήματος των ομάδων Κ19 των συλλόγων, το οποίο διακόπηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων για την Covid-19 τον περασμένο Νοέμβριο, ύστερα από μόλις επτά αγωνιστικές.

Ακόμη, στο τραπέζι θα πέσουν κάποιες προτάσεις για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας την επόμενη περίοδο, προκειμένου να γίνει εισήγηση στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη, 13/5/2021 στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Tremendous League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Λήψη αποφάσεων σε σχέση με το Πρωτάθλημα Υποδομών Κ19 τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
2. Αίτημα κεντρικού χορηγού σε σχέση με συγκεκριμένες παροχές και δέσμευση χορηγικών παροχών υπέρ του συνεταιρισμού (άρθρο 8 παρ. 10 του ΚΑΠ).
3. Θέματα διοργάνωσης κυπέλλου επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2021-22 – εισηγήσεις προς την ΕΠΟ.
4. Επιλογή αναδόχου για την παραχώρηση δικαιωμάτων διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) και άλλων συναφών δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών και σημάτων ομάδων της Tremendous League.
5. Διάφορα»
.

Source backlink

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *