Μπέτσης αντί Σπανού στην προεδρία της ΠΑΕ Ατρόμητος

Μπέτσης αντί Σπανού στην προεδρία της ΠΑΕ Ατρόμητος

Με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών παραπέμπονται σε δίκη 28 άτομα από το χώρο του ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Σπανός. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου αφήνει την προεδρία και τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και παραμένει απλά μεγαλομέτοχος.
Τη θέση του προέδρου παίρνει ο επί σειρά ετών παράγοντας, μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ομάδας και αντιδήμαρχος Περιστερίου, Βασίλης Μπέτσης, ο οποίος είναι στο πλευρό του Σπανού όλα αυτά τα χρόνια. Η Κάτια Κοξένογλου, η οποία ήταν αναπληρώτρια διεθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ, θα είναι πλέον διεθύνουσα σύμβουλος αντί του Σπανού.

1

Μέσα στις επόμενες ώρες θα επισημοποιηθούν αυτές οι αλλαγές στη διοίκηση του Ατρόμητου, οι οποίες “δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τη λειτουργία της ομάδας μας”, όπως καθιστούν σαφές οι άνθρωποι της ΠΑΕ, που συμπληρώνουν: “Η απόφαση αυτή του Διοικητικού συμβουλίου λαμβάνεται μέχρι να πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που θα αποδείξει την πανηγυρική αθωότητα του προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Σπανού και του Τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου”.

Ο Βασίλης Μπέτσης δήλωσε: “Αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του προέδρου μας Γιώργου Σπανού και υπόσχομαι ότι μαζί με όλα τα μέλη του ΔΣ θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το επιτυχημένο έργο του. Είμαστε όλοι σίγουροι για την αθώωση του, έχοντας όλα αυτά τα χρόνια υπάρξει δίπλα του γνωρίζοντας την ακεραιότητα και το ήθος του χαρακτήρα του. Τον περιμένουμε δίπλα μας και μετά την δικαίωση του για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τον Ατρόμητο”.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από 10 αγώνες στη Super League ο Ατρόμητος είναι 1ος με 20 βαθμούς (τόσους έχει και η ΑΕΚ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σπανός: “Συρόμαστε σε μια δίκη εντυπώσεων”
Σα Πίντο: “Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι”
Σπανός: “Είμαι έξαλλος”

Photo credits: Eurokinissi

Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *