Αρχείο στοιχημάτων: πως να κάνετε σωστή καταγραφή των στοιχημάτων

Αρχείο στοιχημάτων: πως να κάνετε σωστή καταγραφή των στοιχημάτων

arxeio-stoiximaton-pos-kanete-sosti-katagrafi-stoiximaton-1

Αρχείο στοιχημάτων: πως να κάνετε σωστή καταγραφή των στοιχημάτων

Αν θέλεις να είσαι κερδισμένος στο στοίχημα είναι πάρα πολύ σημαντικό να είσαι πειθαρχημένος να να καταγράφεις όλες σου τις κινήσεις. Πως βρε παιδί μου μια επιχείρηση χρειάζεται να κρατάει βιβλία; Κάπως έτσι και εδώ.

Για να μπορέσεις να γίνεις καλύτερος και να εξελιχθείς θα χρειαστεί να θυμάσαι όλες σου τις σωστές κινήσεις και όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου απέτυχες να κερδίσεις. Αυτή η μεθοδικότητα θα σε βοηθήσει να κάνεις πιο ψύχραιμες και ρεαλιστικές επιλογές, η οποίες και θα σε οδηγήσουν στην πληρωμή στο κουπόνι στοιχήματος.

Για να δούμε όμως ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα αρχείο το οποίο θα αποτελεί και την βάση δεδομένων στην οποία θα μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή κι αν χρειαστεί.

Ποιες θα είναι οι στήλες στο αρχείο στοιχημάτων;

Τα στοιχήματα στα οποία θα ποντάρετε θα έχουν κάποια πεδία αναφοράς τα οποία θα είναι τα ίδια ώστε να μπορείτε να τα συγκρίνετε μεταξύ τους αλλά και να εξάγετε συνολικά αποτελέσματα. Αυτά τα πεδία θα είναι και οι στήλες στο αρχείο excel που θα δημιουργήσετε.

  1. Η ημερομηνία. Ο ρόλος αυτής της στήλης έχει πιο πολύ οργανωτικό χαρακτήρα.
  2. Οι ομάδες. Ακόμη καλύτερα θα ήταν αν αυτή την κατηγορία την χωρίζατε σε 2 στήλες όπου η μία στήλη θα ήταν η γηπεδούχος ομάδα και η άλλη θα ήταν η φιλοξενούμενη.
  3. Επιλογή πονταρίσματος. Σε ποια επιλογή επιλέξατε να ποντάρετε.
  4. Ποσό πονταρίσματος. Αν ποντάρετε πάντα σε σταθερά κεφάλαια θα χρειαστείτε μία και μόνο στήλη γι αυτό το πεδίο.
  5. Την απόδοση της επιλογής που δίνεται από την στοιχηματική εταιρεία.
  6. Αποτέλεσμα. Η επιλογή αυτή σας έκανε νικητές ή ηττημένους.
  7. Κερδισμένο ποσό, ποσό που χάθηκε. Καλό είναι να τα κρατάμε και αυτά.

Εμπλουτίστε το αρχείο στοιχημάτων σας με περισσότερες νίκες

Αφού λοιπόν έχουμε οργανώσει και την κατάσταση την οποία θα χρησιμοποιούμε ως feedback για να διορθώνουμε τα λάθη μας και να βλέπουμε τις πιθανές παραλείψεις, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αυξήσουμε τις γνώσεις μας γύρω από το στοίχημα.

Για να το πετύχουμε αυτό, το site με προγνωστικά στοιχήματος infobeto, έχει στην διάθεσή μας μια online πλατφόρμα πάνω στην οποία μπορείτε να βασιστείτε ώστε να αυξήσετε τις γνώσεις σας σε ότι αφορά το στοίχημα αλλά και για τα φρουτάκια, το πόκερ και τα Ελληνικά καζίνο.

Κάντε τώρα εγγραφή στο newsletter και κερδίστε την ευκαιρία να ενημερώνεστε συνεχώς για κάθε νέο που προκύπτει. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τους Tipsters αλλά και τους bloggers και να συζητήσετε μετά στο forum που έχει φτιαχτεί για εσάς.

Μάθετε περισσότερα για το στοίχημα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.