Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση αγοράς της Τσέλσι η οικογένεια Ρίκετς

Αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση αγοράς της Τσέλσι η οικογένεια ΡίκετςΗ οικογένεια Ρίκετς απέσυρε το ενδιαφέρον της για την αγορά της Τσέλσι, μία ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των τελικών προσφορών. Οι επενδυτές είχαν συστήσει κοινοπραξία με τους επίσης Αμερικανούς μεγιστάνες Κεν Γκρίφιν και Νταν Τζίλμπερτ .

«Ο Όμιλος Ρίκετς-Γκρίφιν-Τζίλμπερτ αποφάσισε, μετά από προσεκτική εξέταση, να μην υποβάλει τελική προσφορά για την Τσέλσι. Κατά τη διαδικασία οριστικοποίησης της πρότασης, κατέστη φανερό ότι κάποια ζητήματα δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν, δεδομένης της ασυνήθιστης δυναμικής της διαδικασίας πώλησης. Τρέφουμε μεγάλο θαυμασμό για την Τσέλσι και τους φιλάθλους της και ευχόμαστε τα καλύτερα στους νέους ιδιοκτήτες» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Ρίκετς.

Έτσι, υποψήφιοι αγοραστές της Τσέλσι απομένουν τρία γκρουπ: ένα με επικεφαλής τον συνιδιοκτήτη των Λ.Α. Ντότζερς, Τοντ Μπόιλι, ένα υπό τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρότον, και ένα με τον συνιδιοκτήτη των Μπόστον Σέλτικς, Στιβ Παλιούκα.

Οι μετοχές της Τσέλσι τέθηκαν προς πώληση, μετά την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να «παγώσει» τα περιουσιακά στοιχεία του επί σειρά ετών ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τον οποίο κατηγορεί ως υποστηρικτή του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Resource backlink

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.