Αποκλεισμός εφ΄ όρου ζωής σε οπαδό της Λέστερ που επιτέθηκε σε παίκτες της Νότιγχαμ

Αποκλεισμός εφ΄ όρου ζωής σε οπαδό της Λέστερ που επιτέθηκε σε παίκτες της ΝότιγχαμΣτην Αγγλία δεν περιμένουν την εκάστοτε κυβέρνηση οσάκις προκύπτει θέμα με οπαδική βία. Ίσως άλλωστε γι΄ αυτό κι ελαχιστοποίησαν αυτές τις περιπτώσεις…

Η Λέστερ, κάτοχος του τίτλου στο Κύπελλο Αγγλίας, γνώρισε χθες βαριά ήττα-αποκλεισμό με 4-1 στο «Σίτι Γκράουντ» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε ένα παιχνίδι που υπήρξε εισβολή οπαδού της Λέστερ στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος επιτέθηκε και χτύπησε παίκτες της Νότιγχαμ.

Με τη βοήθεια της ασφάλειας απομακρύνθηκε από το γήπεδο και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά το περιστατικό δεν θα τελειώσει με μια απλή δίκη.

Η Λέστερ ζήτησε δημόσια συγγνώμη και ανακοίνωσε ότι στο συγκεκριμένο άτομο επιβλήθηκε από την ομάδα δια βίου αποκλεισμός από τους αγώνες της.

«Ο σύλλογος δεν δέχεται τέτοιες συμπεριφορές και ζητάει συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και τους παίκτες που η ασφάλειά τους τέθηκε σε κίνδυνο. Ο υπεύθυνος θα τιμωρηθεί από όλους τους αγώνες της Λέστερ εντός κι εκτός έδρας», γνωστοποίησαν οι «Αλεπούδες».

Supply connection

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.