Αντιπροσωπεία του Ατρόμητου στη Μάνδρα

Αντιπροσωπεία του Ατρόμητου στη Μάνδρα

Η διοίκηση του Ατρόμητου είχε κάνει γνωστό πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πως τα έσοδα από τα εισιτήρια της αναμέτρησης θα δίνονταν στους ανθρώπους της Μάνδρας σε μια προσπάθεια στήριξης της ομάδας του Ατρόμητου προς τους πλημμυροπαθείς.

Έτσι και έγινε και την Πέμπτη το μεσημέρι αντιπροσωπεία του Ατρόμητου αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Μπέτση, και τους Γιαννιώτη, Ρισβάνη και Χατζηισαία βρέθηκαν στη Μάνδρα και είχαν συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

“Το χρέος του απέναντι στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής ολοκλήρωσε σήμερα ο Ατρόμητος με επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ομάδας στη Μάνδρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπέτσης, οι ποδοσφαιριστές Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαίας και Ανδρέας Γιαννιώτης και ο γυμναστής Σωτήρης Ρούσσης συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης με εκπροσώπους του Δήμου Μάνδρας δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας υποστήριξε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος ανέφερε ότι όλοι μαζί, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι στέκονται δίπλα στους πληγέντες των πλημμυρών.

Οι εικόνες που αντίκρισαν οι άνθρωποι της ομάδας μας ήταν πραγματικά πρωτόγνωρες με τους κατοίκους της Μάνδρας να υποδέχονται τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου με μεγάλο ενθουσιασμό.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η ΠΑΕ Ατρόμητος προσέφερε όλα τα έσοδα των εισιτηρίων του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στους πλημμυροπαθείς δείχνοντας έμπρακτα ότι θα στηρίξει με πράξεις τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη”.

mandra atromitos 2

mandra atromitos 3

mandra atromitos 4

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.