Ακριβές στοίχημα και scorecast: Μάθετε όσα χρειάζεστε

Ακριβές στοίχημα και scorecast: Μάθετε όσα χρειάζεστε

akrives-stichima-ke-scorecast-mathete-osa-chriazeste-1

Ακριβές στοίχημα και scorecast: Μάθετε όσα χρειάζεστε

Το στοίχημα είναι το παιχνίδι που μονοπωλεί πλέον τις ανδρικές συζητήσεις. Παλαιότερα θα έβλεπε κανείς τα μέλη μιας ανδρικής παρέας να διαφωνούν στο ποια ομάδα είναι η καλύτερη, υποστηρίζοντας βέβαια ο κάθε ένας την δική του αγαπημένη ομάδα.

Την σημερινή εποχή οι διαφωνίες θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι πιο ουσιαστικές και αντικειμενικές εφόσον το στοίχημα μας έχει κάνει όλους να εστιάσουμε στην ορθή κριτική ενός αγώνα και των ομάδων που συμμετέχουν χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως έχουμε και απόλυτο δίκαιο.

Από την άλλη το κουπόνι στοιχήματος έχει εισάγει έναν τεράστιο αριθμό από στοιχηματικούς όρους που είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους γνωρίζει κανείς. Γενικότερα όσο πιο αρχάριος είσαι τόσο λιγότερα θα γνωρίζεις, αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να μιλάμε και να σε πληροφορούμε για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις και στο συγκεκριμένο άρθρο θα μιλήσουμε για το ακριβές στοίχημα αλλά και το scorecast.

Τι είναι το ακριβές στοίχημα και τι είναι το scorecast;

  1. Ακριβές στοίχημα. Ακριβές στοίχημα είναι εκείνο το στοίχημα στο οποίο ποντάραμε τα χρήματά μας στο ακριβές αποτέλεσμα του αγώνα.
  2. Scorecast. Scorecast είναι το ποντάρισμα στον παίχτη που πιστεύουμε ότι θα σκοράρει το πρώτο γκολ σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ποιοι είναι οι κανόνες που ισχύουν;

  • Το ακριβές στοίχημα ισχύει μέχρι και την λήξη του 90ου λεπτού ενώ στην περίπτωση του scorecast το στοίχημα θα ισχύει και κατά την διάρκεια των καθυστερήσεων.
  • Τα αυτογκόλ προσμετρούνται στην περίπτωση που έχουμε ακριβές στοίχημα ενώ στην περίπτωση του scorecast στοιχήματος εάν ο πρώτος σκόρερ βάλει αυτογκόλ ακόμη κι αν το όνομα είναι αυτό που προβλέψαμε το στοίχημα θεωρείτε χαμένο.

Ακριβές σκορ και σκόρερ

Ακριβές σκορ και σκόρερ είναι στην ουσία ένα συνδυαστικό στοίχημα στο οποίο ποντάρουμε όπως λέει και η ονομασία του και στα 2 στοιχήματα. Σε αυτή την περίπτωση οι κανόνες που ισχύουν είναι οι εξής:

  • Εάν το σκορ της λήξης είναι 0-0 τότε το στοίχημα θεωρείτε μονό αποδεκτό.
  • Εάν ο σκόρερ στον οποίο ποντάραμε μπει στο ματς αφού έχει ήδη μπει γκολ τότε το στοίχημα θεωρείτε μονό αποδεκτό.
  • Εάν ο αγώνας λήξει πριν το 90 το στοίχημα θεωρείτε μονό αποδεκτό.
  • Εάν όλα τα γκολ είναι αυτογκόλ τότε το στοίχημα θεωρείτε άκυρο.

Μάθε για το ακριβές στοίχημα και για το scorecast από τους ειδικούς του infobeto

Εάν επιθυμείς να γίνεις άσσος στο στοίχημα τότε κάνε την εγγραφή σου στο newlsetter της online πλατφόρμα με προγνωστικά για το στοίχημα infobeto και θα εκπλαγείς από εσένα τον ίδιο αλλά και τα αποτελέσματα των επιτυχημένων προβλέψεών σου.

Μάθε να παίζεις μπάλα από τους καλύτερους Tipsters στοιχήματος αλλά και blogger στοιχήματος. Επίσης μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό στοιχήματος και να μάθετε τα πάντα για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία.

Δείτε περισσότερα σχετικά με το στοίχημα:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.