ΑΕΛ: Εκλιπαρούσε για ένα φιλικό και τώρα το ματαιώνει

ΑΕΛ: Εκλιπαρούσε για ένα φιλικό και τώρα το ματαιώνει

1319436

Ανακοίνωση με την οποία εκτοξεύει «βέλη» προς τον τεχνικό διευθυντή του Ηρακλή, Παύλο Μυροφορίδη, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω της ματαίωσης του φιλικού μεταξύ της λαρισαϊκής ομάδας και του «γηραιού», που ήταν προγραμματισμένο για το προσεχές Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει την αγανάκτηση της για την αιφνιδιαστική ματαίωση εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής του προγραμματισμένου για το Σάββατο φιλικού αγώνα στο Καυταντζόγλειο.

Μας κάνει εντύπωση πως, ενώ ο κ. Μυροφορίδης εκλιπαρούσε για ένα φιλικό την συγκεκριμένη ημερομηνία, σήμερα αιφνιδιαστικά έστειλε μήνυμα στον κ. Μάρκου (ούτε καν είχε το θάρρος να τηλεφωνήσει), με το οποίο του ανήγγειλε τη ματαίωση του φιλικού, αναστατώνοντας τον προπονητικό προγραμματισμό μας εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναικό.

Υπάρχει βεβαίως το φιλικό με τον Ιωνικό την Κυριακή το βράδυ για την ενίσχυση των πυροπαθών στο Μάτι, αλλά στο παιχνίδι αυτό λόγω της μειωμένης δυναμικότητας του Ιωνικού, αφού αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και τώρα δημιουργείται σαν αξιόπιστη ομάδα, έχει προγραμματιστεί από τον κ. Αντωνίου να ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και κάποια ταλαντούχα παιδιά της U19.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη βασική ομάδα για φιλικό αγώνα το Σάββατο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.