ΑΕΚ: Μίνι παράταση στην ευρωπαϊκή λίστα του Μιγκέλ Καρντόσο

ΑΕΚ: Μίνι παράταση στην ευρωπαϊκή λίστα του Μιγκέλ Καρντόσο

miguelcardoso
Οι περισσότεροι περίμεναν να δουν την ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για ματς με την Κραϊόβα να γίνεται γνωστή μέχρι το βράδυ την Παρασκευή (2/8), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Συγκεκριμένα, λόγω σαββατοκύριακου, οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες κάθε χώρας στέλνουν τις σχετικές λίστες τη Δευτέρα στο αρμόδιο όργανο, οπότε χωρίς έγκριση της UEFA ούτε η Ένωση, ούτε καμία ομάδα δημοσιοποιούν τις σχετικές λίστες γιατί είναι σαν να μην υπάρχουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όποια κι αν είναι η τελική λίστα του Μιγκέλ Καρντόσο, υπάρχει σχετικό παράθυρο που επιτρέπει στα κλαμπ έως και την παραμονή του αγώνα, δηλαδή την Τετάρτη (7/8) να κάνουν δύο αλλαγές. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, εκτός από τους μικρούς της δεύτερης λίστας, μπορεί να δηλώσει 22 ποδοσφαιριστές γιατί έχει δικό της γηγενή μόνο τον Κώστα Γαλανόπουλο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο φιλικό με την Μπασακσεχίρ βγήκε “off” για 15 ημέρες, ενώ ο Νέναντ Κρστίτσιτς βρίσκεται σε φάση που δουλεύει για την επιστροφή του στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο.

Διαβάστε ακόμα
Στο μάτι της UEFA το Κραϊόβα – ΑΕΚ
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.