
Στην ΑΕΚ έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά τα χθεσινά αποτελέσματα και ειδικότερα την ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν αφού απέναντί τους θα έχουν την μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Ατρόμητο, η οποία επίσης με νίκη ανεβαίνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Στα αγωνιστικά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Βράνιες και τον ανέτοιμο Τσιγκρίνσκι με τους Λαμπρόπουλο και Τσόσιτς αμυντικό δίδυμο. Κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Ανέστης με τον Μπακάκη δεξιό μπακ και τον Λόπες αριστερό. Ο Γαλανόπουλος και ο Σιμόες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Μάνταλος, Λιβάια και Χριστοδουλόπουλος θα είναι πίσω από τον Αραούχο.
Από την πλευρά του ο Ατρόμητος πάει στο ΟΑΚΑ με την ψυχολογία στα ύψη, με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει μόλις μία απουσία, αυτή του Μάντσον. Ο Γιαννιώτης θα είναι στο τέρμα, με τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα στα στόπερ, τον Γιαννούλη αριστερά και τον Κιβρακίδη δεξιά. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Μπουσουλάντζιτς και ο Βασιλακάκης, δεκάρι θα είναι ο Ούμπιδες, αριστερό εξτρέμ ο Ουάρντα, δεξί ο Ντιγκινί και στην κορυφή ο Μανούσος.
Πηγή: gazzetta.gr
Δείτε περισσότερα για τις αθλητικές ειδήσεις για το στοίχημα και το κουπόνι ΟΠΑΠ.