ΑΕΚ – Μπάγερν: “Εκστρατεία” με πρωτοφανή νούμερα οι Βαυαροί

ΑΕΚ – Μπάγερν: “Εκστρατεία” με πρωτοφανή νούμερα οι Βαυαροί

24
Η αλήθεια είναι πως το αυριανό (23/10,19/55) ματς απέναντι στην Μπάγερν, δεν είναι απλώς ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι για την ΑΕΚ. Είναι σημείο αναφοράς όχι μόνο στο φετινό ταξίδι στον όμιλο του Champions League. “Είναι μια τεράστια πρόκληση, απέναντι σ’ έναν τεράστιο αντίπαλο”, είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Εξ ου άλλωστε και οι εντυπωσιακοί αριθμοί στην προπώληση των εισιτηρίων, καθώς το sold out απέχει πλέον κάτι λιγότερο από 2.000 εισιτήρια. Ενώ την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, θα διαμορφώσουν οι 40.000 κίτρινες σημαίες που θα μοιράσει η ΑΕΚ.

Όμως, στην κουβέντα για αριθμούς, αυτά που συνοδεύουν την αποστολή της Μπάγερν, είναι όχι μόνο εντυπωσιακά, αλλά και πρωτοφανή. Οι Βαυαροί καταφθάνουν σήμερα (22/10) στην Αθήνα. Και τα νούμερα αυτής της… εκστρατείας, ζαλίζουν.

Το Sport24.gr παραθέτει μερικούς απ’ αυτούς τους εντυπωσιακούς αριθμούς: 

3: Τα πούλμαν που ταξιδεύουν οδικώς στην Ελλάδα, για τις μετακινήσεις της Μπάγερν στην Αθήνα. Το είναι το βασικό πούλμαν της ομάδας. Είναι από την ίδια εταιρία και το ίδιο μοντέλο, με το πούλμαν που πήρε η ΑΕΚ από τη Ντόρτμουντ. Τα άλλα δυο οχήματα, θα είναι συνοδευτικά. Για το σταφ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και τα τρία αυτά οχήματα, θα τα χρησιμοποιεί η αποστολή της Μπάγερν για τις μετακινήσεις στην Αθήνα. Όπως κάνει σ’ όλα τα εκτός έδρας ματς, εντός και εκτός Γερμανίας. Είναι η πρώτη φορά πάντως, που αντίπαλος της ΑΕΚ για ευρωπαϊκό ματς, φέρνει μαζί και το δικό του πούλμαν.

3.200: Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι οπαδοί της Μπάγερν και σύμφωνα με την ενημέρωση των Γερμανών, τα έχουν εξαντλήσει. Αυτό σημαίνει πως είναι η πολυπληθέστερη παρουσία αντίπαλων οπαδών, σε ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ.

1. Η μασκότ της Μπάγερν. Σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρώπη, οι Βαυαροί κουβαλάνε και τον… Μπέρνι. Είναι η μασκότ της Μπάγερν, που έχει και δικό της άτομο ως γραφείο Τύπου. Φυσικά είναι η πρώτη αντίπαλος της ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, που φέρνει μαζί της στην Αθήνα και την μασκότ.

50: Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που έχουν διαπιστευτεί για το αυριανό ματς. Οι 17 εξ αυτών, ανήκουν στο γραφείο Τύπου της Μπάγερν.

3: Οι προπονήσεις που ζήτησε να κάνει η Μπάγερν στην Αθήνα. Μια σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Την τελευταία πριν από το παιχνίδι. Ένα ξεμούδιασμα αύριο λίγο πριν την σέντρα, το οποίο θα γίνει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Και μια αποκατάσταση την επόμενη μέρα του παιχνιδιού και πάλι στα Σπάτα.

AP IMAGES/AP Photo/Armando Franca

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.