Ποιες είναι οι 5 μέθοδοι πονταρίσματος και ποια μέθοδος είναι η καλύτερη;

Ποιες είναι οι 5 μέθοδοι πονταρίσματος και ποια μέθοδος είναι η καλύτερη;

METHODOI-PONTARISMATOS-KALYTERH-METHODOS-PONTARISMATOS-STOIXIMA.jpg-1

Ποιες είναι οι 5 μέθοδοι πονταρίσματος και ποια μέθοδος είναι η καλύτερη;

Πολύ σημαντικό ρόλο στο στοίχημα διαδραματίζει και η τεχνική πονταρίσματος την οποία επιλέγουμε να ακολουθήσουμε. Εννοείται βέβαια πως είναι και πολύ σημαντικό να είναι κανείς σε θέση να επιλέγει το ενδεχόμενο που θα του φέρει τη νίκη.

Η μέθοδος πονταρίσματος με την οποία θα επιλέξουμε να παίξουμε είναι αυτή που έχει να κάνει με το μέγεθος των προσερχόμενων κερδών αλλά και με το πόσο επώδυνη ή ανώδυνη μπορεί να είναι μια ενδεχόμενη ήττα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις 5 πιο διαδεδομένες μεθόδους πονταρίσματος και στο τέλος θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας ως προς το ποια μέθοδος είναι η καλύτερη.

1. All in μέθοδος πονταρίσματος

Αυτή τη μέθοδο θα τη συναντήσει κανείς στα πιο τυχερά παιχνίδια όπως είναι η ρουλέτα και το blackjack και προϋποθέτει ότι ο παίχτης θα ρίξει όλο του το κεφάλαιο σε ένα ποντάρισμα.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί κανείς τζογαδόρος που θα σταθεί τυχερός να βγάλει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο μπορεί όμως να μείνει και εκτός παιχνιδιού από το αρχικό του ποντάρισμα.

2. Σταθερά ποσά πονταρίσματος

Σε αυτή τη στρατηγική πονταρίσματος ο παίχτης διαθέτει ένα αρχικό κεφάλαιο το οποίο και ποντάρει σταθερά σε κάθε γύρω, είτε χάσει είτε κερδίσει και δεν παρεκκλίνει καθόλου. Αυτή η στρατηγική μπορεί να μας προφυλάξει από την απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών αλλά είναι και εξαιρετικά δύσκολο να μας αποφέρει μεγάλα κέρδη.

3. Στρατηγική πονταρίσματος σύμφωνα με την ακολουθία Fibonacci

Σε αυτή τη μέθοδο πονταρίσματος αυξάνουμε το κεφάλαιο το οποίο ποντάρουμε σύμφωνα με την αυξητική ακολουθία αριθμών του Fibonacci αν λοιπόν α1 το αρχικό κεφάλαιο το οποίο ποντάρουμε τότε το δεύτερο θα είναι και πάλι α1 α2= α2 δηλαδή, το τρίτο θα είναι α3= α1+ α2 το τέταρτο θα είναι α4= α3+ α2 και ου το καθεξής.

4. Στρατηγική πονταρίσματος Martingale

Η μέθοδος πονταρίσματος Martingale είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους παίχτες online στοιχήματος. Αυτό που κάνει κανείς ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο είναι να ποντάρει κανείς ένα σταθερό κεφάλαιο ίδιο με το προηγούμενο ποντάρισμα όταν αυτό είναι κερδοφόρο ενώ στην αντίθετη περίπτωση να αυξάνει το προηγούμενο ποσό και διπλασιάζοντας το.

5. Μέθοδος πονταρίσματος αναλογικού κεφαλαίου

Τελευταία αλλά ίσως και πιο αποτελεσματική και κερδοφόρα είναι η μέθοδος πονταρίσματος αναλογικού κεφαλαίου μιας και ποντάρουμε αρχικά ένα ποσοστό του διαθέσιμου κεφαλαίου και το αυξάνουμε διαδοχικά και ποσοστιαία σε κάθε επόμενη νίκη.

Με αυτού του είδους τη στρατηγική και προστατεύουμε το πορτοφόλι μας από μια πιθανή ήττα αλλά και το φορτώνουμε με ικανοποιητικά κέρδη με μια ενδεχόμενη νίκη.

Γίνε ειδικός στο στοίχημα στο infobeto

ενημερωτική πλατφόρμα στοιχήματος infobeto σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε προκειμένου να μάθετε όσα περισσότερα επιθυμείτε για το στοίχημα, τις μεθόδους πονταρίσματος αλλά και τον τρόπο που θα είστε νικητές.

Μπορείτε να κάνετε τώρα γρήγορα και ανέξοδα εγγραφή στο newsletter αλλά και να ακολουθήσετε τους καλύτερους Tipsters  αλλά και bloggers στοιχήματος. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στις συζητήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ των μελών στο forum στοιχήματος.

Δείτε ακόμη:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *