Λουτσέσκου: “Δεν μιλάω ελληνικά γιατί αύριο θα είμαι πάλι στις επιτροπές”

Λουτσέσκου: “Δεν μιλάω ελληνικά γιατί αύριο θα είμαι πάλι στις επιτροπές”

4784813
Τις καλύτερες στιγμές της ζωής του, όχι απλά της προπονητικής του καριέρας, ζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της “NOVA”.

Ο Λουτσέσκου απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Για το τι τους έκανε πρωταθλητές:
«Είναι η δουλειά των παικτών και η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας. Ότι συνέβη αυτή τη σεζόν είναι η δουλειά των παικτών».

Για τα συναισθήματα του:
«Είναι φανταστικό, απίστευτα συναισθήματα, δεν είναι μόνο το σήμερα, είναι όλη αυτή η σεζόν, όλα όσα έχουμε περάσει , η πόλη ο κόσμος».

Για το πως βιώνει τη φιέστα:
«Είμαι εδώ άλλα θα ήθελα να είμαι μόνος μου και να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου από όλο αυτό. Να είμαι με ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι μόνος μου και παρέα όλα όσα ζήσαμε αυτές τις 2 σεζόν».

Για το αν είναι οι καλύτερη στιγμή της καριέρας του:
«Πιστεύω ναι ότι είναι όχι οι καλύτερες στιγμές τις καριέρας μου άλλα της ζωής μου».

Για την επόμενη μέρα:
«Καταλαβαίνω ότι από αύριο κιόλας πρέπει να εστιάσω στο παιχνίδι της Πέμπτης. Άλλα αυτή είναι η δουλειά του προπονητή είμαι από τα μοναδικά άτομα που δεν μπορώ να το απολαύσω για τόσο πολύ».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:
«Έχω αναφερθεί ξανά σε αυτή την ατμόσφαιρα, είναι η ατμοσφαίρα που υπήρχε όλη τη σεζόν είναι απίστευτο το τι δείχνει ο κόσμος όλη τη χρονιά, σήμερα είναι το αποκορύφωμα όλων αυτών των στιγμών».

Για το αν θέλει να πει κάτι στα ελληνικά:
«Όχι γιατί αύριο θα βρίσκομαι στις επιτροπές πάλι. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αγαπώ την Ελλάδα και αγαπώ όλα αυτά τα υπέροχα χρόνια που έχω ζήσει στην Ελλάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.