Δώνης: “Η ομάδα είναι ενωμένη, να μην τιμωρηθούμε στην Τρίπολη”

Δώνης: “Η ομάδα είναι ενωμένη, να μην τιμωρηθούμε στην Τρίπολη”

1
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Αστέρα στην Τρίπολη και τουλάχιστον 2.000 φίλοι του τριφυλλιού, ίσως και περισσότεροι, αναμένεται να βρεθούν στην Αρκαδία για να στηρίξουν τους πράσινους.

Ο Γιώργος Δώνης μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτη στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε για τη στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού από την αρχή της σεζόν και έστειλε μήνυμα στον κόσμο ώστε να είναι προσεχτικός και να αποφευχθεί ο κίνδυνος τιμωρίας.

Ο Δώνης είπε:

“Όταν αντιπροσωπεύεις μια μεγάλη ομάδα ειναι σημαντικό να είναι ο κόσμος στο πλευρό σου. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, και με τα καλά αποτελέσματα και με αυτό που αποπνέει η ομάδα προς τα έξω δηλαδή την υγεία, την προσπάθεια και τον επαγγελματισμο, καταφέραμε κάτι πολύ σπουδαίο: να είναι όλη η ομαδα ενωμένη και ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας. Όλοι περιμένουμε ότι θα είναι πολύ μεγάλη η στήριξη του κόσμου και στην Τρίπολη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Νιώθουμε στην καθημερινότητα μας αυτή τη συμπαράσταση, αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον κόσμο, επειδή είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση και υπήρξαν αρκετά προβλήματα στο παρελθόν θα πρέπει αυτή η συμπαράσταση να γίνει με κόσμιο τρόπο και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε οτιδήποτε θα κάνει κακό στην ομάδα, με τον κίνδυνο που υπάρχει να τιμωρηθουμε”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.